Borrelia-infektion til min søn

Mascha Vang selvbruner mousse – MIT TEST RESULTAT

fullsizerenderEn genial snyde skum
Mascha Vang lancerede for en månedstid siden sin egen selvbruner serie, som består at en lotion, en spray og en mousse.
Sådanne snyde produkter er virkelig kærkommen, når man som jeg, er typen der er udstyret med en knap så lækker “ukogt medisterpølse farve” og som aldrig vender retur fra sydens sol med en lækker brun farve – mest rød, hvis vi skal snakke farve…
Når nu ikke alle er lige lækre fra naturens side, så er det sørme godt, at man kan snyde – LÆS JEG, for jeg snyder bestemt – se bare mine Eyelash extensions, mine nye bryn OG nu også kunstig kulør 🙂
Jeg har tit benyttet mig af selvbruner og sidste sommer var det en fast rutine.

TESTER MASCHA VANG
Nå men nu til det vigtigste – TESTEN!
Jeg bestemte mig for at købe Mascha Vangs selvbruner mousse, da jeg tidligere har haft gode erfaringer med en anden mousse. Grunden til jeg gerne vil skifte er, at Mascha Vangs serie er allergimærket, Svanemærket og MEGET VIGTIG uden den grimme selvbruner lugt.
Skummen er meget lækker blød at smører sig ind i, og den er meget nem at fordele rundt på kroppen. Jeg savner dog at den måske havde lidt farve (den er hvid) tænker en lys brun måske er nemmere at se – men efter 2 x skumtest, har jeg endnu ikke formået at undlade nogle områder.
Den lugter som sagt IKKE, hvilket er SÅ skønt – og så tørrer den virkelig hurtig. Jeg var så letsindig, at tage en hvid T-shirt på i seng i går, sådan ca. ½ time efter jeg havde skummet mig ind. I morges var T-shirten lige så hvid som da jeg tog den på!
Farven er ikke så kraftig, hvilket for mig er skønt, for så ser det ikke så kunstig ud. Hvis man ønsker en mørkere kulør, skal man nok tage 2 omgange med moussen.
Jeg fordeler moussen med en handske, som jeg havde fra tidligere, men jeg tænker et par engangshandsker er helt fint.
Den første gang jeg testede moussen var kl. 07.00 fredag morgen inden vi kørte til Tyskland (SE HER) I bilen kunne jeg se, at farven begyndte at vise sig efter ca. 3 timer. Udover jeg nu har en fin kulør, så føles min hus også blødere – JEG ER FAN!

En anden ting jeg lige må fremhæve, og som slet ikke har noget med selvbruneren at gøre er emballagen… Et er at den er flot at se på, men den er også virkelig lækker at røre ved! den er sådan helt fløjlsagtig – Emballage skal bestemt ikke undervurderes, det er vigtig både for øjet og opfattelsen af et produkt!

Når min selvbruner mousse er tom, vil jeg prøve hendes spray – men jeg køber HELT SIKKER denne her mousse igen!

Dette billede er fra i morges efter jeg skummede mig i går aftes.

______________________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Nemme boller // Tysk feriecenter // Om Chiafrø

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Borrelia-infektion til min søn