Det sorte køkken, betongulv og usynlige vindueskiggere…

OM SLANKEKUR I JANUAR… Jeg snupper en omgang med Mascha Vang

FullSizeRender
Hun er tilbage…
Se lige hvad jeg endnu engang har taget op af skuffen… Min gode ven – husbiblen over dem alle 🙂 “Kom i gang med Mascha Vang”
Det er tilsyneladende en tilbagevænnende beslutning for mig, at tage denne bog frem i januar måned – sidste år ved samme tid, var jeg også i gang – og fik et skønt resultat!

Nu tænker du måske, at det jo ikke hjælper, hvis man skal gøre det igen – men dertil vil jeg godt have lov til at sige, at HVIS nogen f.eks. kunne finde på, hovedløst, at æde chokolade, slik og julekonfekt hele november, december og januar måned… og HVIS nogen f.eks. har haft et par måneder, hvor deres overskud var skyllet ud i toilettet, og dermed har fået for meget Take Away – så er svaret nej, så virker det ikke på den lange bane, at følge denne bog…  MEN sådan er der da ingen der lever, vel Louise…
Bruger man derimod sin sunde fornuft efter de 4 uger på bogen – altså bare sådan 80% af tiden, så er det en faktastisk starter og et godt skub væk fra de dårlige vaner.

DET VIRKER!

»Se mit resultat fra sidste gang: HER

»Se hvordan det gik 2½ måned efter: HER

Jeg er ikke helt startet op endnu – det bliver en blød opstart, hvor jeg først og fremmest har taget bogen frem igen, læser og genopfrisker det hele.
Derudover handler jeg nu kun ind efter de fødevarer man må spise i forhold til madplanen. Altså jeg følger IKKE madplanen endnu, det kommer. Jeg starter bare med, at vende mig til, at det KUN er den slags mad jeg må spise, men hænger mig ikke i mængder, planer og træningsprogram – ENDNU!
Det gode ved bogen er nemlig også, at man kan leve lidt efter principperne, og bruge den som guidelines, det har jeg i hvert fald gjort langt hen af vejen, når jeg har afsluttet de 4 ugers ”slanke-forløb”
Jeg påtænker at starte op i næste uge – hvis alt ellers går efter planen.

» Bogen kan bl.a. købes HER

I får lige nogle billeder af lidt af den skønne mad jeg fik sidst jeg var “på” bogen
FullSizeRender

 

FullSizeRender(1)

 

FullSizeRender

IMG_3484

fullsizerender

IMG_5787

 

Jeg må ikke glemme bøffen til morgenmad – kold og med bær og mandler…
-det er altså undervurderet, MUMS 🙂

IMG_4714

Indlægget indeholder affiliate link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sorte køkken, betongulv og usynlige vindueskiggere…