VIND - smuk armring (VINDER ER FUNDET)

Mascha Vang – tan

FullSizeRender
Se hvad jeg lige har bestilt…

Nøjj, jeg glæder mig helt vildt til at modtage en lækker sommerglød på tube.
Til jer der måske ikke har hørt det, så har Mascha Vang lanceret sin helt eget serie af selvbrunere. Der er 3 forskellige modeller, en lotion, en spray og en mousse. De har sammen farve så tror bare det er ”smag og behag” der afgør, om man skal vælge den ene frem for den anden.
Jeg har bestilt selvbruner moussen, da jeg i forvejen anvender en mousse, og den påføringsmetode passer perfekt til mig.

Min hud er temmelig lys, og uanset hvor meget solbadning jeg udøver, så bliver jeg bare aldrig rigtig brun. Jeg synes i øvrigt også det er ret kedeligt at ligge på en strandstol ret længe af gangen – jeg vil hellere bade, lege eller sidde under parasollen og spille UNO 🙂
Derfor bruger jeg ret ofte selvbruner – og det er altså året rundt.

Jeg bruger i dag en mousse, som jeg faktisk synes er god, MEN der er parfume i den og den er IKKE hudallergi-certificeret, hvilket alle 3 i Mascha Vang serien er. Jeg lider af alverdens allergier og astma, så det er ret betydningsfuldt, hvad jeg smører på min hud, jeg bruger bl.a. også kun Neutral vaskepulver – og den parfume jeg bruger, sprøjter jeg på tøjet,  ikke på huden. Jeg er ikke stor-allergiger, og slet heller ikke hysterisk, på den front altså 🙂 Jeg bruger både makeup og andre ansigtsprodukter, hvor der er parfume i. Men når det kommer til hvad jeg smører direkte på min, til tider, kløende hud, så tænker jeg lidt mere over det.

Jeg blev derfor temmelig glad da jeg så, at denne serie af selvbrunere hverken indeholder parfume, parabener eller hormonforstyrrende stoffer – og at den er hudallergi-certificeret (Allergy Certified) & Svanemærket.

Det siges, at den er uden den gennemtrængende selvbruner lugt, det glæder jeg mig til at om er rigtig.
Når jeg har testet selvbruner moussen, så skal i nok få min mening omkring den – GLÆDER mig til at modtage og teste den 🙂

Jeg købte min selvbruner mousse på Mascha Vang shop >>HER<<
Den kan også købes i Matas, som så vidst jeg ved, er de eneste butikker der forhandler serien.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND - smuk armring (VINDER ER FUNDET)