Er det OK at tale grimt til hinanden – på de sociale medier?

Lidt mere om Mascha Vang selvbruner mousse. Anderkendelse og ros fra flere sider!

fullsizerender
Jeg er altså ikke helt skæv i min vurdering…

Mascha Vang selvbruner mousse, som jeg første gang stiftede bekendtskab med i efteråret 2016 (SE INDLÆG HER), og som nu er blevet min tro følgesvend, ER simpelthen god på så mange måder…
Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men nu siger jeg det altså igen – DET ER EN SUPER selvbruner mousse – BUM!
– Den mening er jeg BESTEMT IKKE den eneste der har – faktisk deler jeg holdning med bl.a. Danish Beauty Award, Forbrugerrådet TÆNK, nogle glade englændere og ikke mindst min kære mor – bare for at nævne nogen…

Hele Selvbruner serien er duftneutral, så man slipper for den velkendte selvbruner lugt, som jeg virkelig ikke bryder mig om. Serien er også fri for parfume, alkohol og parabener. Serien er hudallergi-certificeret og Svanemærket – hvilket er HELT perfekt til min meget sarte ”baby”-hud.
Mascha Vang selvbruner mousse høster simpelthen så meget ros og anerkendelse p.t. og det føler jeg virkelig i skal vide – for i skal ikke snydes for det skønne produkt!

Se lige hvordan jeg så ud efter min test
(Se mere om min TEST her)

fullsizerender3

Danish Beauty Award x 2, Grøn kolbe og glade englændere

Mascha Vang selvbruner mousse er nomineret til hele 2 x Danish Beauty Award, først ”Forbrugerprisen” OG nu også ”Årets grønne pris”
Selvbruner moussen er fantastisk til sart hud – og her taler jeg i den grad af erfaring, for min hud er så sart som en nyfødt babyrumpe! Jeg forstår derfor udmærket godt, at moussen nu også er blevet indstillet til en award i London – nemlig ”Allergy Award” – ”Best Skin Friendly product”.
Sidst men bestemt ikke mindst, så har Forbrugerrådet TÆNK KEMI givet den en ”Grøn kolbe” hvilket bl.a. betyder, at produktet er et godt valg, hvis man vil undgå en række problematiske kemikalier. (Se betydning af Grøn, Gul og Rød kolbe her)

Læs mere om Selvbrunerserien og se mere om hvordan i kan stemme OG dermed deltage i konkurrencen om selvbruner mousse >>KLIK HER <<


NEJ, jeg får bestemt INTET for skrive dette indlæg – til gengæld har jeg en lækker kulør!
– Og så elsker jeg, at informere om et, efter min mening, skønt produkt. At videreformidle information til alle jer, der lige som jeg, ikke er født med en skøn mørk kulør, og til alle jer, der gerne vil have mere farve uden at stege i den sol, som ikke er her, eller i et solarie (Hvilket jo ikke er særlig sundt for huden)

God weekend til jer alle derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det OK at tale grimt til hinanden – på de sociale medier?