Just ordered

Nye Bryn – PERMANENT MAKEUP

FullSizeRender (6) Jeg kan ikke vente…

Her er de så – mine nye bryn!
jeg burde egentlig ikke vise dem frem endnu, da de liiige skal have nogle dage til et “komme” sig, falde til og blive knap så markante. MEN jeg kan altså slet ikke vente med at vise jer dem.
Jeg ved godt det er svært at se på billedet, hvordan de egentlig ser ud, og det gør det bestemt heller ikke nemmere, at de er smurt ind i noget vaseline  creme, så de jo skinner mere en dronningens guld karat. Det skal også siges, at det kun er præcis et døgn siden, at den søde og super dygtige Mia fra ByLjungberg lavede dem.
FullSizeRender (10)
Det er 3D bryn, permanent make up som er lavet som de der hårstrå, hvilket vil sige, at det er helt tynde og fine streger som er lavet til at forstærke mine egne bryn.
LÆS MERE OM TEKNIKKEN HER

Mine nye bryn er slet ikke færdige endnu, jeg skal have dem opfrisket igen om 4 uger, for der har en del af farven og den skarpe form aftaget lidt, og så er det nemmere at se, og der skal ligges mere højde, bredde eller fylde på.
Jeg er SÅ spændt på at se hvordan de kommer til at se ud om en god måneds tid – hvor jeg selvfølgelig nok skal lave en større FØR/EFTER billedserie til jer 🙂 Mia tog ret mange billeder både før og efter, så dem skal i nok få at se når jeg får dem…
Her får i lige lidt billeder af det helt friskt og endnu ikke helt færdigt resultat.

Sådan ser det i øvrigt ud hos mig lige nu – ikke ligefrem den sundeste aftensmad, men nøjj det smager godt 🙂
IMG_3273 (1)

FullSizeRender (7) FullSizeRender (8) FullSizeRender (9)

FullSizeRender (7)

IMG_3246

 

 

1 kommentar

  • Mette

    du skriver du har fået 3D ?? Men jeg har svært ved at få øje på 3D? Din bryn ligner jo bare en simpel skyggelægning . Har jeg ikke ret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered