Iskaffe – Nemme opskrifter på en kold forfriskning

Selvbruner Mousse – Sådan får jeg brune sommerben…

img_6593
Er du også lidt i panik over de hvide stænger??
Sol og sommervejr ikke kun forbundet med jubel (for mig altså) – der følger (desværre) altid noget i kølvandet…
Det er ikke verdenskatastrofer, I know, men det kan i et split sekund føles sådan når man ivrig forsøger at klemme sig ned i en sommerkjole, som tydeligvis er krympet vinteren over 😊
Eller, og ikke mindst, når man så endelig har fundet noget sommertøj der til nøds går an, og man så kommer til at kigge ned af sig selv, og bliver mødt med synet af et par blegfesne stænger – hvis farve, eller mangel på sammen, bedst kan sammenlignes med en ukogt medisterpølse….

Selvbruner er min redning

Min redning er SELVBRUNER – jeg ville simpelthen ikke komme i noget der bare viser den mindste stykke med bart hvis ikke det var for selvbruner – så er det sagt – forfængelighed eller ej!

MEN det er altså ikke alle selvbrunere der duer – ikke for mig i hvert fald. Jer der har læs med længe vil vide, at jeg sværger til Mascha Vang selvbruner mousse – HVORFOR jeg gør det, kan i læse i mit tidligere indlæg med en TEST af Mascha Vang selvbruner mousse (KLIK HER) eller dette indlæg (KLIK HER) – nok er begge indlæg fra sidste år, men jeg mener altså stadig det samme.

NY INSTANT udgave

Efter jeg skrev de to indlæg (HER og HER) er der kommet et nyt medlem i Mascha Vang selvbruner serien – nemlig en INSTANT udgave, som præcis er lige så GOD, allergivenlig og nem at smøre på som den ”almindelige mousse” – forskellen er bare, at den FARVER MED DET SAMME!
Når man smører den på, vil man med det samme få mere farve – jeg oplever dog, at den totale farve kommer efter lidt tid.

img_6596

HVAD BRUGER JEG?

Jeg har både den almindelige mousse og INSTANT udgaven –hvorfor nu det?
FORDI: jeg bruger den almindelige mousse hvis jeg er på forkant med solen – altså ca. 1 dag før jeg skal vise stængerne frem. Den oprindelige selvbruner mousse er stort set lugt fri, hvorimod INSTANT har en anelse mere selvbruner lugt – dog stadig MEGET mindre end de fleste andre!

Hvis jeg, som i altid, er sent ude så bruger jeg INSTANT udgaven – og følger så op et par dage efter med den oprindelige selvbruner mousse.

Mine varmeste anbefalinger går HELT KLART til denne selvbruner mousse.

Serien kan bl.a. købes i Matas – KLIK HER  

 

fullsizerender-4

_______________________________________________________________________

Mine bedste råd i forbindelse med brug af selvbruner

• Smør ikke selvbruner på hvis dine ben/krop er tør.

• Tør hud: hvis huden er meget tør så skrub dig godt i badet – smør en god creme på din hud og vent til dagen efter med at smøre selvbruner på – det giver det flotteste og mest ensartede resultat.
Efter en vinterperiode bruger jeg en SKRUBBE creme i badet dagen før – så de døde hudceller skrubbes af.

• I ansigtet: Jeg bruger også denne skum i ansigtet. Jeg trykker skum ud også fordeler et tyndt lag med en vatrondel  

• Smør selvbruner moussen godt ind i huden – som var det en bodylotion.

• Vask hænder GODT bagefter – medmindre du bruger en handske 😊

• Slut af med at lave overgangen fra arme/hænder og ben/fødder – jeg bruger tit en vatrondel på de steder for at sikre at overgangen ikke er så synlig

 

 

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iskaffe – Nemme opskrifter på en kold forfriskning