Nyt i soveværelset

Eyelash Extensions – En dag med selvforkælelse

 

fullsizerender-8

 

fullsizerender-6

Farvel mascara – velkommen Bambi vipper…
Det sker ikke ret tit, at jeg river flere timer ud af kalenderen, som KUN handler om MIG – og så på en helt almindelig tirsdag eftermiddag… Men det var præcis hvad der skete i tirsdags! Jeg kørte nemlig direkte fra arbejde og ned til BeautyByKoco, hvor jeg indtog briksen, og fik lavet de lækreste Bambi vipper i form af Eyelash Extension.
Jeg har drømt om at gøre det mange gange, jeg har bare ikke rigtig turde gøre det (Læs her) Man har jo hørt lidt skræk historier, hvor nogen har fået lavet vipper hos nogen som ikke helt vidste hvad de lavede. Det har helt sikkert holdt mig tilbage.
Jeg bruger mascara hver dag, eller gjorde… og det var jeg virkelig blevet træt af. Jeg har meget tynde og fine vipper, så selvom de får en gang farve, så syner de ikke af ret meget, derfor valgte jeg at tiden NU var inde til en gang Eyelash Extensions!

Se lige en kæmpe forskel fra før og efter
img_7732

Spørg lige, om det var fedt at vågne op i morges, men fine Bambi vipper velvidende om, at jeg ikke havde mascara på, og ej heller skulle have det! wee….!! SÅ FEDT

Det var faktisk ret hyggeligt og meget afslappende, at ligge der på briksen og blive lavet meget pænere end da man kom. Jeg har dog verdens mindste blære, som selvfølgelig ikke kunne holde sig de 2 timer, som det tager at få lavet disse vipper. Halvvejs måtte jeg derfor opgive og spørge om jeg måtte gå på toilet, hvilket jeg så lige præcis vælger at sige på samme tid, som min mave går total knorrer / boble-amok, TYPISK mig, den søde vippedame må helt sikkert have troet, at jeg skulle MEGET mere end blot at tisse… Hun har sikkert haft en god gang “Dum Dummere – toilet scene” i hovedet… PINLIGT!
fullsizerender-11

Pyt, jeg endte med et par meget skønne vipper, lavet med stor omhu og med de helt rigtige og gode produkter. Det er SÅÅ ubeskrivelig skønt, at mine vipper nu HELE TIDEN ser ud som de før gjode med nylagt mascara.

Da jeg nu alligevel var der, så fik jeg også fikset negle, med en omgang Shellac i en skøn Field Fox farve

fullsizerender-9

 

fullsizerender-10

TAK BeautyByKoco, jeg er en meget tilfreds kunde – og mine bedste anbefalinger går din vej!
Du får helt sikkert min stemme i “Byens Bedste” konkurrencen
(I kan også stemme HER og deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort på 5000,-)
fullsizerender-7

 

 

3 kommentarer

 • Carolina

  Synes din blog er skøn men du skal rette i den. Klinikken hedder beauty by koco

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej,
  har du lavet en anmeldese af Mascha Vang selvrbruneren efter, du modtog den? 🙂

  Hilsen Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hejsa,
   Nej, det har jeg ikke fået gjort – fordi jeg har glemt at bruge det 🙁
   MEN nu har jeg brugt det 2 gange – og der kommer et indlæg på senere i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt i soveværelset