Skal du have eftermiddagskage?
Mums, den er lækker og svampet, nem at lave og så er der både kcal, mel og sukker i 🙂
Den anden dag fik vi denne svampede banankage til min mors fødselsdag, og jeg inderømmer gerne, at jeg tog 2 stykker – der er jo også banan i 🙂
I får lige opskriften her på sådan en søndag, som i den grad er en oplagt mulighed til at bage og spise kage 🙂
Det skal du bruge
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
3 moste bananer
100 g smeltet mørk chokolade
Sådan gør du:
→ Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
→ Bland mel og bagepulver sammen og sigt det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret.
→ Vend de mosede banan i.
→ Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter)
→ Bages ca. 55 min. ved 175° (stik i den med f.eks. et grilspyt/strikkepind for at se om den hænger i.)
Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.
→ Smelt chokoladen og fordel det på kagen når den er afkølet.
_____________________________________________________________
SE TIDLIGERE INDLÆG
10 personlige om mig // Lækre vinterjakker // MK olier // Blomkålsris m/karrysovs
FØLG MED PÅ
Facebook // Instagram // Bloglovin
________________________________________________________
Ingen kommentarer endnu