Lækker banankage

I weekenden bagte Matti og jeg denne svampede banankage – sund er den bestemt ikke, men vi havde alt for mange bananer, og så ved alle jo, at der kun er EN rigtig at gøre med dem 🙂
I får lige opskriften hvis i også skulle ske at brænde inde med for mange bananer …
Det skal du bruge:
3 æg
170 g sukker
3 tsk vaniljesukker
125 g mel
2 tsk. bagepulver
100 g smeltet og afkølet smør
2½ most banan
200 g mørk chokolade
Sådan gør du:
→ Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
→ Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. → Vend de mosede banan i.
→ Hak ca. 80 g. mørk chokolade og vend det i dejen
→ Hæld dejen i en smurt form (jeg brugte lille tærtefad)
→ Bages ved 175 g i ca. 40 min (stik i den med f.eks. et grilspyt/strikkepind for at se om den hænger i.
→ Smelt resten af chokoladen og fordel det på kagen når den er afkølet.
Velbekomme 🙂
SE OGSÅ:
Gratis juni kalender // Vind regntøj // Rengør dine termokander // Velkommen til mit hjem
Ingen kommentarer endnu