Ingefær og citron shot - BOOST kroppen

10 ting om mig – hvorfor?

IMG_5496.JPGI har sikkert stødt på det hos andre bloggere, nemlig ”10 thinks about me”
En opdatering hvor bloggeren fremhæver 10 ting, så man kan ”lære dem bedre at kende” …

Jeg har egentlig synes det var lidt fjollet – men i dag tog jeg mig selv i, faktisk at læse ALLE 10 ”thinks” om en anden blogger. Jeg føler ikke just at jeg ”kender” personen bedre efter det, men det gav mig alligevel en rar følelse af, at personen også havde en anden siden end jeg havde opfattet – det var personligt og åbent, selvom punkterne jo i virkeligheden var ret irrelevante for mig. Men netop ærligheden og åbenheden sætter jeg pris på.
– Måske er det slet ikke så fjollet alligevel… ?
Nej, det er det nok ikke, så til jer der gider læse dem, så får i lige 10 ting om mig 🙂

1.    Svaghed for rundstykker og chokolade
Jeg prøver at leve lidt sundt – MEN for at være ærlig er det KUN fordi jeg ikke vil være en levende badebold og fordi mit syge tarmsystem ikke kan arbejde med det usunde. Hvis det stod til mig, så vil jeg spise rundstykker med tandsmør og mellemlagret ost HVER morgen… og middag måske. Det var også så sikkert som Ammen i kirken, at jeg ville spise 1 plade Marabou HVER dag, hvis man altså ikke blev tyk af det.

2.    De usynlige sygdomme
Jeg er den heldige indehaver af 2 kroniske og såkaldte ”usynlige” sygdomme.
– Morbus Crohns, som er en tarmsygdom som bl.a. er årsag til, at min mave til tider ligner en gravid i 6. måned, et par ugers ophold på sygehuset og årsag til at punkt 1 aldrig kan føres ud i livet (heldigt nok)
-Morbus bechterew gigt, som er årsag til jeg er ret stiv i ryggen, og IKKE skal slå kolbøtter (NOTE TIL MIG SELV)
Jeg ved ikke om jeg er en fighter, stædig person eller bare utrolig heldig, men jeg VIL IKKE lade de to sygdomme få skovlen under mig, og indtil nu går det ok fint for mig at vinde! Det hjælper ikke at tude, så prøver at smile i stedet for.  Det er da positivt for min pengebeholdning at jeg ikke køber chokolade hver dag 🙂

3.    Makeup
Jeg bruger makeup hver dag! Ikke den store overraskelse for jer der følger med på min IG og kan se, at der ikke optræder nogle billeder af mig UDEN nogen form for makeup. Det er ikke fordi jeg sorterer de billeder fra, de findes simpelthen ikke!
Nu er det ikke hver dag den store krismaling pålægges, men jeg har uden undtagelse altid mascara på.

4.    Kan selv – vil selv…
Et hvert lille barn kommer i en periode hvor de ”kan selv – vil selv” alting. Denne periode optræder, så vidt jeg husker fra Matti, omkring 2-4 års alderen… Jeg er snart 35 år og er stadig i denne periode 🙂 Jeg har det faktisk rigtig godt med, at jeg kan klare det meste selv, at jeg ikke behøver være afhængig af andre for at få ting gjort, lavet eller gennemført. Ikke dermed sagt, at folk ikke må hjælpe mig, for jeg tager skam gerne imod hjælp, men for mig er der en vis tilfredshed i, at kunne selv.

5.    Opvækst og udklædning af lillebror
Jeg er vokset op i en lille by – altså sådan en lille by hvor næsten alle kendte alle, og hvor den lille Brugs forening fungerede som det lokale Se & Hør. Jeg boede i et parcelhus for enden af en stille villavej med min mor og far. Da jeg var 9 år kom min lillebror til verden, jeg havde i mange år savnet en søskende, så det var en glædelig overraskelse for mig, at få at vide, at jeg skulle være storesøster. Da han så kom var han for det første en DRENG, hallo, jeg skulle jo klæde ham ud i dukketøj og sætte hår – MEN jeg fandt hurtig ud af, at hans køn IKKE var en hindring for det 🙂
Ikke nok med han var en dreng så havde han kolik og SKREG HVER DAG i 9 måneder – vil godt indrømme nu, at jeg til tider ønskede ham LANGT væk. MEN NU er jeg SÅÅÅ lykkelig over at han er her, og aldersforskellen spiller ingen rolle.
→ SE os lige – han er tilgivet sit skrigeri:
IMG_7077.JPG
6.    Planlægger
Jeg er vild med at planlægge og arrangere, og det er lige fra større fødselsdagsfester til små hyggelige børnearrangementer. Det vil jo ingen ende tage når f.eks. der skal laves en skattejagt til børnefødselsdagen, så går jeg jo all-in – drengen elsker det, og det gør mor også.
Det passer mig fint at vi i Danmark tager flere og flere udenlandske traditioner til os, det giver mig bare mulighed for at arrangere endnu mere…
Ta´nu bare halloween – Matti´s  bedste ven skal tilfældigvis sove hos os på halloween dag/aften – Så er der endnu en anledning for mig til at arrangere: Kunst spindelvæv og plast edderkopper, muffins lavet som edderkopper, Græskar lanterner, Halloween beholder til popcorn, græskar guirlander o.s.v – jo jo jeg er forberedt.

7.    Lotte Heise alias Louise Vorre
Min far har det meste at mit liv kaldt mig for Lotte Heise, og nej, det er ikke p.g.a. den højtsatte hestehale, men mere den højttalende pige, hvor snakketøjet stort set aldrig står stille på. Jeg ER blevet bedre, meget bedre – faktisk så meget bedre, at jeg til tider synes at Matti på 6 år snakker ørerne af mig (nu ved jeg hvordan mine forældre til tider havde det – KARMA) Nogen vil nok synes jeg i høj grad stadig besidder det, og jeg er opmærksom på det, for kommer også til at tale højt nogle gange, ikke en god kombination.

8.    Tålmodighed – eller mangel på samme…
Jeg besidder ikke meget tålmodighed, selvom det bliver bedre med alderen (Hør lige en gammel kone) … Jeg har virkelig svært ved meget langsigtede planer, for jeg har så svært ved at vente på at føre tanke til virkelighed. Nogle gange er det et stort plus, for der kan hurtig komme action og resultater, men andre gange er det bedst liiige at slå kold vand i blodet og genoverveje tingene, og lige der, bliver det nok en lidt svag side for  mig.

9.    Vild med dans
Jeg er ret vild med dans og netop dansen har været en stor del at mit liv. Jeg startede til dans som ganske lille i det lokale forsamlingshus, mener det var en god blanding af polka, folkedans og sangleje, husker tydelig min farmor syede en fin turkisgrøn silkekjole med sølv broderi til mig. Senere blev det til et års tid med rock n´ roll på programmet efterfulgt af 5 år som standarddanser i de tidlige teenageår. Som 16-17 årige begyndte jeg at danse showdance og undervise i det både for voksne i fitness centre med også børn/unge i ungdomsklubber. Men eftersom gigten (punkt. 2) tog over, så fik det sin naturlige afslutning efter et par år. Men jeg kan ikke sige mig fri for, at mine ben stadig spjætter med når jeg ser Vild med dans på TV – og jeg skal helst runde dansegulvet et par gange, når det sker, at jeg ender på et diskotek.

10.    Elsker både at være ”på” og have ro…
Jeg kan godt lige at være ”på” – ikke som MIG på en scene foran publikum, men mere at der sker noget, være sammen med mange mennesker og snakke (punkt. 7) o.s.v. MEN jeg ELSKER, som i virkelig ELSKER også, at slappe helt af med min lille familie. Jeg holder meget af de dage/weekender hvor vi absolut ingen planer har. Hvor vi bare har tid til at være sammen, slappe af, tulle rundt i nattøj mens vi spiller et spil, hygge med tegnefilm eller laver lidt praktisk MENS vi slapper af og ikke skal skynde os at blive ”klar”. Det er kvalitetstid for mig og jeg elsker når vi engang imellem har disse dage.
→ Sådan dage her – det er kvalitetstid for mig:
IMG_9580IMG_9542

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefær og citron shot - BOOST kroppen