Skønheder for øjet...

Sådan VIRKER MK på mig!

IMG_3882
Flere af jer spørger til disse olier – hvordan de virker, om de virker på mig, hvor meget man skal tage og hvornår man skal tage det…
På mig har de haft en positiv effekt, som jeg meget gerne vil dele med jer!

I mit tidligere indlæg kan i læse konkret info omkring alle de forskellige  MK produkter… (SE HER)

Jeg har taget MK olie og MK Aroniajuice i godt 3 uger, og jeg må sige, at jeg allerede kan mærke at der sker forandringer med min krop – og det er positive forandringer, det kommer faktisk lidt bag på mig, at jeg allerede kan mærke forskel 🙂

Sådan VIRKER MK på mig!
Først og fremmest vil jeg nævne, at jeg har mærket en meget positiv effekt på mit tarmsystem. Nej, det er måske ikke det fedeste emne, men for mig, med en tarmsygdom, så er det jo helt fantastisk, at jeg kan slippe for at spise piller for at holde systemet i gang, for det sker helt af sig selv når jeg drikker olien!! SÅ FEDT!
Jeg er ret sikker på, at når det er godt til mit tarmsystem, så er det også godt til jeres!

For det andet, så har jeg længe spist den samme kost, men efter jeg har tilført olien til min daglige kost, så føler jeg, at der er sat skub i min forbrænding. Det er noget med, at det fedt der er i olien er cellefedt, som skal til for at kroppen bl.a. kan har en naturlig forbrænding. Hvorvidt mit ”forbrændingsskub” skyldes olien, maden eller træning, kan jeg naturligvis ikke vide med sikkerhed, men jeg tror at det er en kombination af alle faktorer.
Jeg vil gerne sætte mig mere ind i hvorfor denne olie ikke feder, og give jer mere information om dette en anden gang.

For det tredje, så døjer jeg generelt med tør og ru hud, som bestemt ikke bliver mindre i efterår/vinterperioden. Min hud har også en tendens til at blive irriteret og klø – MEN den har ikke haft en ”klø-periode” på de 3 uger jeg har taget MK. Om den havde haft det hvis jeg ikke havde taget olien, det kan jeg jo ikke vide. Men hvad jeg ved er, at min hud heller ikke er så tør som den plejer at være, så jeg er ret sikker på, at dette er en direkte virkning af olien. Jeg har ikke ændret på min sæbe eller creme og heller ikke drukket mere vand end jeg plejer, men min hud er mindre tør/ru end jeg kan huske den har været før på denne tid af året – FEDT!

IMG_3870
Maybritt Krewald, som står bag disse fantastiske produkter, har skrevet en meget aktuel tekst som omhandler at undgå tør vinterhud og hvad essentielle fedtsyrer og antioxidanter egentlig gør for huden og dens opbygning.

Læs tekst her:

”Tør vinterluft og barske kuldetemperaturer stjæler fugten fra din hud, hvilket fører til sprækker, irritation og tørhed i huden. Rigtig mange mennesker er om vinteren ramt af tør, skællende og kløende hud, allerværst er det mellem november og marts.
Samtidig er vintersolen stadig stærk og det ultraviolette lys er, sammen med forurening, en bidragende årsag til dannelsen af frie radikaler som ødelægger huden og får den til at ældes meget hurtigere ved at skade DNA i cellerne og fremme udviklingen af pigmentpletter og rynker.
Mange bruger fugtighedscreme for at hjælpe på problemerne, men det er kun en kortsigtet hjælp. Det er nødvendigt at hjælpe huden helt nede på celleplan for at slippe af med tørheden og det gør man allerbedst med essentielle fedtsyrer af en høj kvalitet som hjælper huden med at genvinde sin spændstighed, rehydrere (genfugte sig) og få blødheden og elasticiteten tilbage.
Du bør derfor dagligt tage mindst 1 MK shot bestående af 2 spsk MK oil og 2 spsk MK aronia som du blander i et lille (juice-/shot-) glas og derefter shotter lige før maden 1-3 gange dagligt, afhængigt af om du har små eller lidt større problemer med huden. Du kan også med fordel påføre MK olien i mindre mængder i ansigtet for lokal og akut behandling af tør og sart vinterhud.

MK skønhedsshot:
MK shot’en som du blander af den gule og den lilla MK flaske (2+2 spsk 2-3 gange dagligt), indeholder en blanding af de bedste hudolier, bl.a. den fantastiske hybenkerneolie som mindsker pigmentskader i huden og GLA som virker beroligende dybt ned i huden samt stærke antioxidanter fra aroniabærret som udsætter aldringen og reparerer skader i cellerne som allerede er opstået.”

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønheder for øjet...