Nu som gæste-blogger

Blomkålsris m/ karrysovs

4Med frygt for at komme til at lyde som en gammel “kogekone” så får i lige denne her 🙂

Jeg elsker den gode gamle klassiker – ris med karrysovs!
Om det er med kødboller, kylling eller svinekødsstykker er lige godt! MEN ris er derimod ikke så godt til min mave – derfor får jeg desværre ikke denne ret så tit 🙁

På grund af den dumme Crohns sygdoom, holder jeg mig for det meste fra ris, pasta, kartofler og brød. (selvom jeg både ELSKER og savner det)

MEN så kom jeg jo lige i tanke om, at jeg engang så nogen havde fået “blomkåls-ris” – Hold nu op, hvorfor har jeg ikke lavet det noget før??? Det er jo såå nemt, super lækkert og så kan jeg få “ris” med karrysovs igen – JAAAA endelig!

Sådan gjorde jeg:
Skyld et blomkålshoved.
Bræk det i store stykker
Riv det på et råkostjern
Svits det på panden med en smugle olie, salt og peber. ca. 5-10 min.
VELBEKOM…

2

0

3

4Min karrysovs

Det skal du bruge:
400g. Svine kød i tern
1 løg
1 squash
1/2 æble
ca. 2 tsk. karry
250 ml Madfløde/mælk
Vand

Sådan gør du:
Hak løg og æble i små tynde tern
Riv squash på et råkostjern

Svits kødet i en gryde med lidt fedtstof, løg, karry og salt. Tilsæt derefter æbler og squash.
Kom vand i gryden til kødet lige er dækket. Lad det småkoge ved svag varme i ca. 1 time
Derefter hæld madfløde /mælk i og kog op. Jævn med meljævning eller maizena. Smag til med salt, peber og karry.
Klar til servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som gæste-blogger