Tasker og designerstol

Skal du have eftermiddagskage?

IMG_9868Mums, den er lækker og svampet, nem at lave og så er der både kcal, mel og sukker i 🙂
Den anden dag fik vi denne svampede banankage til min mors fødselsdag, og jeg inderømmer gerne, at jeg tog 2 stykker – der er jo også banan i 🙂

I får lige opskriften her på sådan en søndag, som i den grad er en oplagt mulighed til at bage og spise kage 🙂

Det skal du bruge
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
3 moste bananer
100 g smeltet mørk chokolade

Sådan gør du:
→ Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
→ Bland mel og bagepulver sammen og sigt det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret.
→ Vend de mosede banan i.
→ Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter)

→ Bages ca. 55 min. ved 175° (stik i den med f.eks. et grilspyt/strikkepind for at se om den hænger i.)
Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.

→ Smelt chokoladen og fordel det på kagen når den er afkølet.

_____________________________________________________________

SE TIDLIGERE INDLÆG
10 personlige om mig // Lækre vinterjakker // MK olier // Blomkålsris m/karrysovs

FØLG MED PÅ
Facebook // Instagram // Bloglovin
________________________________________________________

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tasker og designerstol