On my way...

Grøntsager i forklædning

IMG_4342

IMG_4343En orange anbefaling
Nu er det jo ingen hemmelighed, at jeg prøver at undgå pasta og andre produkter som indeholder ret meget mel. Ikke fordi jeg er super helse/sundheds tøs med vilje af stål, men simpelthen fordi jeg har en tarmsygdom som dikterer mig det… Velbekom ellers 🙂

Jeg prøver, for det meste, at undgå bl.a. pasta, men Matti er ret glad for pasta og han har fundet sin favorit over dem alle – nemlig disse Grøntsagsbider med gulerod. De indeholder 40% gulerødder, så helt dumme er de altså ikke.
Matti er ret vild med KOLDE grøntsager, han guffer det med velbehag, så hjemme hos os er det ikke et problem, at få det i ham han har brug for af den slags. Men for de forældre, som dagligt kæmper for at få bare lidt af de sunde sager i munden på deres børn, så kunne disse være en god hjælp og en lettelse, så man ikke skal diskutere over maden. Dårlig stemning omkring bordet, giver i hvert fald IKKE appetit – BEEN THERE … 🙁

Jeg mener at disse grøntsagsbider også findes med broccoli, ærter og mener også rodbede – vi har ikke smagt dem endnu, med de skal også prøves.

Jeg skulle hilse at sige, at de også fungerer ganske fint kolde i madpakken –  faktisk er det noget af det eneste der bliver spist op i madpakken for tiden – ikke engang bollen med pålægschokolade bliver spist op.
(bollen er grov og med mørk pålægschokolade, bevares – måske det er årsagen…)

I går smagte jeg også de orange miniorme, som jeg synes de ligner, men som jeg naturligvis ikke siger højt – kun til jer 🙂 De er faktisk ret gode, de har den klassiske smag af frisk pasta men med en sødlighed fra gulerødderne – jeg forstår godt drengen er solgt.

_____________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
3D øjenbryn //Pakkelisten til ferien // Koldskål UDEN sukker
Følg med på:

Bloglovin // Facebook // Instagram

2 kommentarer

  • Melanie

    Ser lækre ud 😊 hvor kan de købes?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BYLOUISEVORRE

      Det er de også 🙂
      Jeg har købt både i Netto og Rema 1000 – så jeg vil tro de er at finde i de fleste supermarkeder.
      De ligger på køl ved andet frisk pasta, pålæg o.s.v. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my way...