AND THE WINNER IS...

Mød GEFU – min køkkenven

IMG_4206
Jeg bliver nødt til at dele min lille ven med jer – for jeg er simpelthen såå glad for den! Jeg fik den i julegave af min kære mormor og morfar, og den er virkelig blevet brugt FLITTIGT siden!

Som jeg har nævn 1000 gange før, sorry, så prøver jeg, så vidt muligt, at holde mig fra pasta, kartofler, ris og brød i det daglige, da min mave (grundet crohns) ikke er glad for det. Min kæreste er heldigvis heller ikke den store tilhænger af pasta og kartofler, så han er 100% men på det.

Vi erstatter derfor vores ”tilbehør” bl.a. med grøntsags spaghetti, som jeg lave med min effektive lille ven 🙂
Det er SÅ nemt, og den virker bare hver gang! Man bruger den lidt som en blyantspidser 🙂

slicer
Jeg har p.t. brugt den til Squash, pastinakker og gulerødder – det bliver til en slags spaghetti/pastastrimler som man så kan tilberede på forskellige måder og spise som erstatning for spaghetti/pasta.
Hvis vi f.eks. laver spaghetti bolognese, så får sønnike almindelig spaghetti/ pasta, vi får grøntsags spaghetti men alle får den samme sovs.

Man kan tilberede det ved at ligge det i kogende vand med salt et par minutter eller ved at svitse det på en pande med lidt olie og salt/peber eller andre krydderier efter smag, men det kan bestemt også spises rådt.

Der findes flere varianter af denne grøntsags slicer, men jeg har kun prøvet denne her, som jeg varmt kan anbefale.

Den koster ca. 250,- og jeg mener, at min mormor har købt den i Imerco.

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND THE WINNER IS...