Om at være uden internet - tankevækkende ...

Pakkeliste til ferien

IMG_3804
Den praktiske gris

Jeg befinder mig pt. I et lækkert hus med en dejlige pool i Alicante – omgivet af en skøn familie og den står på ren afslapning!
Før der kan slappes af kræver det at man har pakket en god kuffert hjemmefra – hvilket kan blive en knap så afslappende affære. Man skal have overblik over alt det man vil have med og ikke mindst HUSKE det hele. Jeg ved godt, at de steder vi rejser hen også har butikker, men jeg har det nu ret godt med, at det meste er med hjemmefra, så jeg ikke skal bruge tid på at skaffe alt muligt på min ferie.

For at være ærlig, så kunne jeg engang stresse ret meget over at pakke, jeg prøvede at huske på 1000 ting og var sikker på, at jeg glemte noget – og det enddag FØR jeg fik barn, hvor jeg KUN skulle pakke til mig selv!
Efter vi fik Matti tog jeg en beslutning – jeg vil IKKE stresse op til en ferie, det giver ligesom ingen mening…!

Derfor lavede jeg noget så enkelt som en pakkeliste og GEMTE den på computeren. Hold nu op, hvorfor har ingen sagt det til mig før?? Når jeg kommer hjem efter en ferie tilretter jeg den lidt, og wup wup, så er den klar til næste ferie. Jeg printer den ud en god uge før ferien og gennemgår om der er noget jeg skal have købt (og så laver jeg lige en indløbsliste – jeg er vild med lister, hvis nogen skulle være i tvivl 🙂 )

Jeg tilretter den naturligvis lidt efter ferieform – der er jo trods alt forskel på om turen går til Skagen eller Spanien.
Jeg pakker slavisk efter listen og streger ud efter som tingene findes frem – fuldstændig som en lagerarbejder der pakker ordre.
Det er ikke raketvidenskab, I know, og nej det er ikke den dybe tallerken jeg her har opfundet – MEN nøjj hvor det letter hos mig – alle tankerne er væk, alt står jo på papiret, så min gamle hjerne skal ikke huske noget 🙂

Hvis i har lyst kan i printe min PAKKELISTE til inspiration kan man printe den som billeder nederst i indlægget.

Så er der bare tilbage at sige GOD FERIE når/hvis i kommer dertil.
Nu skal der slappes af og hygges.FullSizeRender(3)
Pakkeliste_2016_1 Pakkeliste_2016_2 Pakkeliste_2016_3 ______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Husk solcreme  // Permanent makeup // Lækker gås med stram mås
Følg med på:

Bloglovin // Facebook // Instagram

2 kommentarer

 • Hvad kan jeg sige… det varmer mit hjerte, at du skriver UV t-shirt på listen 😉

  Nåe ja… og så er jeg møg misundelig. Elsker det område dernede og den pool ser pænt afslappende ud. Jeg vil også til Spanien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Det var meget afslappende – lige hvad vi havde brug for 🙂
   og ja, det område er skønt!
   UV badetøj er jo ikke til at undvære 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være uden internet - tankevækkende ...