Solcreme - også om foråret

Morgenstund har KØD i mund

FullSizeRenderNår der rå-hygges med aftensmad til morgenmad og glad sommerdreng

Nedtællingen er i allerhøjeste grad i gang, sønnen minder mig hver morgen om, at der ikke er længe til, at vi skal på ferie – hvilket faktisk kan virke en smule skræmmende på mig. Det er ikke fordi jeg ikke glæder mig, for det gør jeg bestemt, men mødet med mit badetøj og ikke mindst mit spejlbillede i samme outfit DET virker en smule skræmmende på mig. Pjat, vil nogen måske sige, det er jo bare din familie du skal være sammen med, MEN det er ikke afgørende for mig hvem der ser mig, det afgørende er, at jeg ikke selv føler mig tilpas.

Jeg er på vej mod et bedre spejlbillede, og en af de ting der skal hjælpe mig på vej er bl.a. bøf 🙂 Som nogen ved, følger jeg Mascha Vangs bog (skrevet sammen med Anne Bech) “Kom i gang med Mascha Vang” Det har bare være en lidt dum weekend, og for at være ærlig, så har jeg sku syndet, til stor ærgrelse for mig selv, men det var LÆKKERT da det stod på 🙂 Koldskål og is er altså must haves på sådanne lækre sommerdage i Danmark, så for en kort stund glemte jeg helt min kostplan.

FullSizeRender
OP PÅ HESTEN igen når man kommer på afveje, det er det eneste rigtige at gøre, så I´m there again… Oksekød blev dagens morgenmad, manglede dog mine friske bær, som jeg til stor ærgrelse kunne konstatere var dårlige 🙁 Ellers er jeg faktisk ret vild med kød til morgenmad – selv om min søn synes jeg er voldsom fjollet, når jeg spiser aftensmad til morgenmad.
Vi spiser altid sammen om morgenen, og det er så hyggeligt at have god tid til at snakke og spise sammen inden vi alle 3 skal hvert til sit de næste 8-9 timer.
Han er for det meste også altid en morgenglad gut med små øjne og morgenhår.

God dag til jer alle derude – og giv nu ikke op, hvis sommertøjet strammer, op på hesten… YOU CAN DO IT!
IMG_3682
—–> KØB BOGEN HER <—–
Affiliate link

______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Sådan skæres en avocado // Lækker gås med stram mås
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solcreme - også om foråret