Jeg tænder lys…

En hygge morgen

IMG_3484Annonce

Når man har god tid…
Når nu man vågner alt for tidlig og solen skinner – så der det da perfekt at sidde sammen med sønnen og hygge ved morgenbordet med sunde pandekager og søde jordbær.
Okay, det hele startede ikke helt så idyllisk, da jeg for 6 gang vågnede efter kl 05 – jeg vågner fordi der er blevet så pokkers lyst om morgenen.  Jeg er jo egentlig glad for de lyse morgenen og solen som skinner lige fra morgenstunden, men hvis den ville være så sød at vente med at lyse til kl 06, så vil jeg være tilfreds.

Nå med sagen er jo den, at jeg igen er startet på Mascha Vangs bog ”kom i gang med Mascha vang” og motivationen denne gang er stor, for om kun små 3 uger skal jeg forhåbentlig ligge og sole mig ved poolen i Alicante, og jeg må erkende, at jeg ikke er helt bikiniklar endnu – men det hjælper forhåbentlig lidt de kommende uger.
Matti vågnede også tidlig i morges, måske fordi både hans far og jeg var oppe – dog tror jeg mest på solens magt. Nicolaj skulle tidlig af sted i dag (det sker ikke så tit 🙂 ) Matti og jeg havde derfor morgenen for os selv, og jeg benyttede den gode tid til, at lave en stor portion protein pandekager til os – og jeg skal love for, at det skabte stor lykke hos bettemanden!

STATUS på min Mascha Vang rejse:
Jeg havde jo tabt 4,2 kg da jeg for 2½ måned siden fulgte bogen. De 4,2 kg har jeg næsten holdt (4 kg) Den nye omgang startede jeg på i mandags, og jeg ved godt, at man ikke skal veje og måle sig hele tiden, men jeg hoppede nu alligevel på vægten i morges, og der er røget 500 g siden mandag.
Jeg når ikke at følge bogen 4 uger denne gang, det bliver kun til 2½ uge godt og vel – men lidt har også ret!

—–> LÆS meget mere om min “Mascha Vang tur” – HER <—–

————> KØB BOGEN HER <————–

———–> KØB MK OLIE HER <————-
________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
—-> VIND smykkesæt – klik her og deltag
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

1 kommentar

  • Salut mon gaillard,en lisant une de tes dernières aventures, je me demandais pourquoi tu ne te déplaçais pas plus souvent à vélo? tu concentrerais davantage les paysages et les rencontres, non? Bonne continuation, je t’appelle et je te dis quoi.Julien.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tænder lys…