THE WINNER IS...

STATUS: Første uge uden “Mascha Vang”

IMG_1656Annonce
Har jeg mon smidt det hele på jorden?

Når mennesker skal stå på egne ben efter et forløb, hvor man har været under vingerne på andre med meget mere vidden og forståelse for et bestemt område – så er det lidt spændende at se om det lykkes…

Spændt var jeg også da jeg søndag morgen stillede mig på vægten efter at have stået på egne “gåse-ben” i 1 uge. Jeg var godt klar over, at noget måtte være ændret i negativ retning, men spørgsmålet var HVOR MEGET??
Jeg har i hverdagene levet stort set som da jeg var “i gang med Mascha vang“. Jeg har forsøgt at holde mig til de samme madvarer og spisetider – altså ikke småspise, men holde faste måltider og ikke indtage mad efter kl. 20.00. Jeg forsøger også at indtage den mængde vand jeg skal, men det er lidt svært for mig, for jeg fryser vildt meget på arbejde hvis jeg drikker alt for meget vand.
– Vægtens dom lød på +1 kg…

Når jeg godt var klar over, at der måtte være ændret noget på vægten, så skyldes det, at jeg fredag aften var oppe for at hente blandet salat til os alle, fordi vi var sent hjemme fra Matti´s gymnastik. Jeg havde simpelthen ikke tid og ej heller overskud til at lave mad, og Matti var sulten og udkørt da vi ramte hjemmet kl. 17.30 – forståeligt nok, for da havde han også være afsted i 10 timer. Jeg synes dog maden skulle være forholdsvis sund, så vi kunne tillade mig at indtage lidt slik om aftenen, for den står på MAX sofa/nattøjs/X-factor hygge hjemme hos os om fredagen.

Nå men, tilbage til maden – skæbnen ville dog ikke, at vi skulle have salat, for da jeg parkerede det hvide lyn foran Kylling & co. var køen så lang, at folk stod uden for butikken og frøs mens de ventede på det skulle blive deres tur – så det droppede jeg pænt hurtigt igen… Det der så sker er, at ca. 50 meter fra salatstedet, ligger Mc Donalds, så en hurtig beslutning blev truffet… I know – stupid girl!
Om aftenen prøvede jeg at holde mig til den mørke 80% chokolade, og det gik også helt okay. For ligesom at kompensere for fredagens aftensmad, lavede jeg sunde protein vafler med jordbær og smoothie til hele familien lørdag morgen – det er det på fotoet.
Lørdag aften stod den igen på MAX sofa hygge, for der skulle vi se Melodi Grand Prix sammen med mormor. Matti havde lavet fine stemmesedler med fine glimmer farver (man er vel mors dreng) og der var popcorn og lidt for meget chokolade, lad mig side det sådan – jeg holdte mig ikke kun til den mørke chokolade.

Alt dette taget i betragtning, så synes jeg +1 kg er ok sluppet.
Jeg er på hesten igen i dag, og startede morgenen med en lækker blåbær/spinat smoothies og mine MK olier, naturligvis.

>> SE alle mine indlæg ommkring “Mascha Vang-kuren” under menu:
“STRAM MÅS”

Se lige de fine stemmesedler Matti lavede lørdag aften 🙂
FullSizeRender________________________________________________________

Tidligere indlæg:
Sunde pandekager // DIY-filt bordskåner // Sådan tørrer dine håndklæder bedre
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WINNER IS...