Chokolade brownie uden mel, sukker og mælk – krydret med tøsehygge!

På Mascha vang-vognen – igen!

IMG_4714Jeg vågnede til virkeligheden…

Med ca. 14 dage tilbage til sommerferien, så bliver jeg altså nødt til, at stramme mig lidt an! Man bliver altså ikke en “lækker gås med stram mås” hvis ikke man gør noget aktivt for det.

De sidste par uger har jeg levet lidt forkert – eller “normalt” om man vil – hvilket sætter sine tydelige spor både på yder- og indersiden af min krop. Det er dumt, for det eneste gode der er ved det er, de få sekunders nydelse der er, når jeg propper kæften. Bøden derimod er stor, og den kommer prompte til mig i form af ondt i maven, dårligsamvittighed – og bukser som strammer.

Hjernens handlinger kan i den grad undre mig nogle gange – jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man (jeg) nogle gange foretager handlinger, som man jo udemærket godt ved ikke er gode og som man med sikkerhed ved, at man fortryder! Det er menneskeligt – jo vidst, men det er skisma da fjollet.
Præcis lige så fjollet som da jeg kl. 22 i går aftes finder en tallerken frem fyldt med den ene dårlige og usunde ting efter den anden – vel at bemærke EFTER, at jeg, uden den store begejstring, havde set mit eget spejlbillede … Come on, Louise – hvor svag kan man lige være?
Her er min tallerken fra i går:
IMG_4695
I morges så tallerkenen heldigvis noget anderledes ud. Sukker og usund fedt var erstattet med proteiner, fedt fra den sundere afdeling og en god morgen shop af MK olie og Aronia saft.
Mascha Vang er igen ved min side, altså i form at hendes bog, og de næste 14 dage må jeg altså åbne den lidt og ikke kun leve delvist efter den, der må lige lidt mere til, for at få mig  på sporet igen.
FullSizeRender>> Bogen kan bl.a. købes HER hvis i vil være med til at smide lidt kilo inden den danske sommer (forhåbentlig) kommer igen 🙂

Indeholder affiliate link
______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Lækker gås med stram mås // Lækker gås – holder det?
Følg med på:
Bloglovin // Facebook // Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade brownie uden mel, sukker og mælk – krydret med tøsehygge!