DIY - madpakkeposer

Lækker gås med en stram mås !

Stram_maas_ByLouiseVorreRebelsk med Mascha Vang i hånden

Gammel overtro siger, at hvis man starter noget nyt på en mandag, så holder det ikke længe. Jeg har på fornemmelsen af, at det er er omvendt hos mig! Jeg har i hvert fald startet nyt ”slanke/bliv sund projekt” utallige gange, og alle gange har jeg undgået at starte på en mandag – og gæt hvad – det holder sjældent længe.
DERFOR har jeg valgt at være en rigtig rebel, og starte noget nyt på mandag, jeps en MANDAG…

Jeg har bestilt Mascha Vang, som jeg forventer ankommet i løbet af i dag, og som jeg vil holde i hånden i 4 uger, altså ikke selveste fr. Mascha Vang, men selvfølgelig hendes nye bog ”KOM I GANG MED MASCHA VANG”.
Bogen er lige udkommet og er skrevet sammen med Anne Bech, som jeg tidligere har læst/fulgt slanke bøger fra. Denne her bog skulle eftersigende være ret nem at gå til, og jeg håber og tror på, at den er nem og overskuelig uden forkromede og besværlige madopskrifter og træningsøvelser – og så er forløbet kun over 4 uger, lige noget min manglende tålmodighed kan være med på. Om det måske i virkeligheden bare betyder, at jeg måske skal følge den 2 x 4 uger for at opnå det resultat jeg ønsker, så er min hjrene altså ret let at snyde på den konto 🙂

Jeg har meldt mig ind i facebook-gruppen ”Lækker går med stram mås”, og derinde har jeg fået en god fornemmelse af hvad der venter mig, og jeg tror på det! … Dog kan jeg med sikkerhed sige, at jeg ikke kan følge bogen helt, da træningen naturligvis indebærer løb, og det er min gamle krop ikke glad for, så det bliver erstattet af en gang crosstrainer eller cykling.

Jeg ved godt, at jeg ikke bliver tynd og opnår den lækreste krop bare ved at købe bogen, følge den i 4 uger og derefter så hoppe tilbage til den gamle livsstil. Men jeg ser det som et skub til at komme i gang igen, for ærligt talt, så har december smadret alt sund fornuft i mit hoved, altså hvad drejer sig om krop og sundhed – jeg skal have genfundet motivationen, og det håber jeg denne bog kan hjælpe mig til.

Jeg overvejer lige om i må se FØR/EFTER billeder til sidst, det er jeg altså ikke helt sikker på om jeg tør… men jeg skal nok løbene lave status.

Monday it is !!
________________________________________________________
Se tidligere indlæg:
Sådan virker MK olie + aronia på mig // Ingefær og citron shot // Sunde æg-wraps

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

2 kommentarer

 • Fru Appel

  Tak for tippet om Facebook-gruppen.

  Må hellere få købt bogen :grinning:

  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Velbekom 🙂
   Nu er jeg i gang med bogen og er på 2. dag – den er god!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - madpakkeposer