My destination...

Om at være uden internet – tankevækkende …

Eller rettere – nærmest ikke eksisterende internet er hvad der findes i vores ellers dejlige hus i Alicante.

Har nu i over 1/2 time, forgæves, forsøgt at oploade bare 1 billede til dette indlæg!

Utolig hvor restløs mine navigationer på min telefon bliver når den pludselig ikke er i forbindelse med den Sociale medie verden – tankevækkende, måske. En stor del af min hverdag foregår efterhånden via internettet, både på mit arbejde, hvor vi udvikler hjemmesider, webshops, kundeportaler og andre it baserede løsninger, men i særdeleshed også med bloggen og Instsgram, og ja, facebook.

Når så disse medier pludselig ikke er tilgængelige, så føles det faktisk en smule “nøgent” … Jeg har slet ikke tal på, hvor mande gange jeg har taget mig selv i, liiige at ville finde et svarv på Google – men hurtig måtte sande det var formålsløst at forsøge.

Det er skræmmende, vil nogen nok mene, men sådan ser jeg det ikke. Engang læste man avisen eller et magasin i en fysisk udgave, nu læser mange det blot på deres tablet, telefon eller computer – engang så vi kun film vi lejede i Blockbuster, nu streamer vi dem. Når jeg opdaterer et socialt medie eller åbner en nyheds app, virker det pludselig som om man er afhængig af internettet – men det er vel blot en anden informationskilde, som for mig virker meget forenklet.

-og så finder jeg faktisk også nytte inspiration og hyggelig information via sociale medier, og det er nu meget rart. Det bliver ikke til meget social medie tid på denne ferie, hvilket jo giver god nok mening, for så kan jeg være “rigtig” social med de øvrige 8 som vi rejser med 🙂

Jeg håber at kunne skrive oplæg til jer senere, hvor det lykkes at få billeder på også. Faktisk er jeg slet ikke sikker på, om i får dette indlæg, men jeg håber.


 

1 kommentar

  • Ꭺwesome issues here. I’m very happy to lo᧐k your post.
    Thanks so much and I am looking ɑhead to toucһ you. Will you
    kindly drop me a e-mail?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My destination...