Dekorationer der ikke brænder

Hvor heldig har man lov at være?

7
Jeg er så heldig, eller rettere sagt, Matti er så heldig at have fået love til at teste noget tøj fra Lego Wear! Hvor fedt er det lige når 99% af ens ønskeseddel indeholder noget med ”Lego” og det meste ender på ”CHIMA” og så kommer denne pakke ind af døren – med en LEGO CHIMA trøje og bokseshorts!! Så stiller man da gerne op til mors fotoshoot – og er max glad. Se tøj fra LegoWear her
8

Det er nu ikke kun krudtuglen der er glad, mor er også. Egentlig er jeg ikke til tøj med alt for meget tryk og farve, for jeg synes hurtig det bliver grimt i vask, og så kommer det til at se lidt “nusset” ud synes jeg.
Men det her virker til at holde rigitg godt. Jeg har vasket det og boksershortsene er tørret i tørretumbler. Resultat er, at trykket stadig ser ud som da vi fik det, det er stadig  super blødt og dejligt at have på OG så holder det også facon – RET vigtig!! Mor er glad!

Jeg kan rolig anbefale jer at klikke ind og se alle de fine styles de har.
2

3

 

 

 billede

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dekorationer der ikke brænder