Mange bække små...

Dekorationer der ikke brænder

led1Jeg elsker at have en masse hyggelys tændt i disse mørke tider – og specielt her i december, for der skal hygges lidt ekstra…
Derfor er juledekorationer et must, og det er først sådan rigtig jul, når de bliver lavet.

Da jeg har astma, er det desværre ikke så godt med alt for mange stearinlys. Derfor har jeg i år lavet mine juledekorationer med de fineste LED bloklys som kan købs her.

Jeg er super tilfreds med resultatet, de  er så livagtige med deres bevægelige flamme. Udover at de ikke oser, så er der heller ikke fare for at de brænder, hvilket jo er ret godt, især når man som mig, har en tendens til, at arbejde sent i sofaen om aftenen, og liiige ligge mig lidt os se TV inden sengetid – som så ofte ender med, at jeg falder i søvn…

led2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange bække små...