Outfit - Når tøserne skal ud lørdag

OM fødselsdagsfest og begrænsningens kunst

spar_hummel
kidsworld_fodselsdag_01
Kunne altså ikke sige nej til at spare 50% 🙂

Hvad pokker brugte jeg egentlig mine penge på før jeg fik barn?

Det er sjovt nok og uden undtagelse, at 80% af det jeg shopper er til Matti… Børnetøj, weekendturer, legeland og biografturer prioriteres pludselig også højere end nye sko til mig selv.
Jeg undskylder ofte mit shopping til ham med, at han jo vokser hele tiden, og ikke kan passe sit tøj, og derfor må have nyt. Det er da også sandt, det meste af tiden, men nogle gange nok en fordrejning af sandheden. Præcis som når det lykkes mig, at overbevise mig selv om, at chokolade ER det helt rigtige for mig at spise 🙂

Jeg har gjort det igen, ja, altså det med shopping til Matti… Men hvem pokker kan lade være, når Kids-World.dk har fødselsdagsfest med 50% rabat på udsalgsvarer… Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for den webshop. De har så mange lækre mærker, virkelig hurtig levering, som i øvrigt altid er gratis i DK, og så har de altså tit virkelig gode tilbud. Det er bl.a. også der, jeg køber ind til vores ”fremtidslager” Jeg køber for det meste vinter garderoben når man egentlig burde købe sommervarer og omvendt – på den måde sparer jeg gode penge på de praktiske ting, som man alligevel skal have!

Fødselsdagsfesten hos Kids-world.dk, som i øvrigt fylder 11 år – TILLYKKE, måtte jeg altså deltage i. Denne gang faldt jeg over de lækreste Sweat styles fra Hummel, samt et par Converse sneakers – alt sammen med 50%  RABAT – det er altså ”Jyde-guf” der vil noget!
Ved bare Matti bliver såå glad når pakken kommer, han går ret meget op i tøj og sko – aner ikke hvor det kommer fra 🙂

Jeg synes egentlig, at jeg mestrede begrænsningens kunst ret godt da jeg klikkede mig rundt på shoppen – kun 3 ting blev det til! Men fødselsdagsfesten jo ikke slut endnu, den varer nemlig ved helt frem t.o.m d. 10/2, så jeg vil ikke fraskrive mig muligheden for, at klikke ind og købe praktisk ind til fremtiden – naturligvis for at spare penge, ikke fordi jeg ikke kan styre mit shoppe-gen 🙂

På det øverste billede kan i se hvad jeg har købt til sønnen – Ihh han bliver da for sej, glæder mig til at modtage det!

Fødselsdagsfest tips er hermed givet videre til jer 🙂
Ha´ den skønneste dag derude!

 

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med Kids-World.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit - Når tøserne skal ud lørdag