AFTENSMAD - sundt, nemt og billigt

Udsalgs-tips… Både til mor og barn

udsalg
Jeg har udsalgsshoppet…

Udsalget er over os, og jeg har, ikke overraskende, selvfølgelig også shoppet – så jeg kunne spare en masse penge 🙂
Der er nogle ting jeg bare bliver NØDT til at shoppe under udsalget… Jeg køber nemlig stort set altid de mest praktiske ting til Matti på udsalg. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidste har betalt fuld pris på f.eks. lækre vinterjakker, vinterstøvler, termotøj og regntøj – det køber jeg nemlig altid på udsalg hos Kids-world.dk  De har et kæmpe udvalg af lækre udsalgsvarer med mange populære brands – og så har de altid Gratis fragt, hurtig levering og god service – I LIKE! Til sommerudsalget købte jeg bl.a. den lækreste vinterjakke fra Reima, som i disse dage holder sønnen dejlig varm og flot – og så til ½ pris.
I dag har jeg lige bestilt et lækkert sæt EnFant Termotøj og en smart Molo Softshell jakke – alt sammen til super skarpe udsalgspriser. Jeg kan næsten hører raslen fra alle de penge jeg har sparet 🙂 – hi, hi, hi…

Udsalg til mor
Nu skal det hele jo ikke gå op i børn – for MAN skal altså også at huske at tænke på sig selv, så mor her har altså også shoppet lidt accessoires – Jeg har købt endnu en lille taske til samlingen!  Den trofaste læser vil vide, at jeg ER HELT VILD MED accessoires!! Jeg er ikke en ”sko pige”, eller jo, jeg kan da godt lige sko, og har sikkert også et par eller to for meget i skabet, bevares. Men tasker og tørklæder er altså min store svaghed, hvis man kan kalde det for en svaghed?!?
Jeg har selvfølgelig også været på udsalgsrov hos CowConcept.dk – og det burde i altså også gøre. Der er skønne sager til stort set ingen penge 🙂 CowConcept har et skønt udvalg af bl.a. tasker, punge og ure både til ”ham og hende” – og til meget venlige priser. Det er min lokale taske-pusher, og styres med hård hånd af den sejeste iværksætter familie jeg kender. Sødeste Lisette, som også er en tidligere kollega yder bestemt en helt kanon service, og mine bedste anbefalinger kan bestemt gå til hende og shoppen

Hvis du også vil spare en masse penge – så skynd dig inden udsalget stopper!

LINKS TIL BILLEDE:
1: HER / 2: HER / 3: HER / 4. HER / 5: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFTENSMAD - sundt, nemt og billigt