RABAT på strandtasker

Sommerudsalget gør mig vinterklar :-)

OC436It’s All About Planning…
Udsalget er godt i gang mange steder – også hos Kids-World.dk – som i nok efterhånden har gættet, at jeg er ret fan af – dels p.g.a. deres store udvalg og gratis fragt…
Lige nu har de over 10.000 varer sat ned til sommerudsalget. Der er naturligvis masser af sommervarer, så man lige kan nå at få fyldt gaderoben op inden sommerferien starter om kort tid.

MEN det er altså ikke kun tøj til de varme dage der er på udsalg hos Kids-World.dk – jeg har nemlig været så utrolig praktisk, at købe en virkelig lækker vinterjakke til Matti på udsalget.
Jeg ved godt det virker en smule fjollet at købe en varm vinterjakke nu, men vi lever jo i et land, hvor jeg med garanti ved, at der bliver brug for den – og så har jeg altså sparet over 300,- på denne lækkre Reima bandit, hvor jeg ved kvaliteten er i top, vandsøjletrykket og åndbarheden høj.
– Man er jo ikke jyde for ingenting – så er det bare at håbe på, at den passer til vinter… 🙂

Sidste sommer købte jeg nogle virkelig gode vinterstøvler på sommerudsalg – og der var altså også ret mange penge at sparre. Så hvis i står og mangler regntøj, termotøj eller vintertøj til når den danske sommer takker af, så var det måske en idé at købe det på tilbud nu 🙂
>> SE DERES UDSALG HER <<

Blot et lille spare tip herfra…

Indeholder affiliate link og reklame
______________________________________________________________

 TIDLIGERE INDLÆG:
Nye øjenbryn //Pakkelisten til ferien // Koldskål UDEN sukker
Følg med på:

Bloglovin // Facebook // Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABAT på strandtasker