FASTELAVN – DIY pynt og masker

Tilbudsjæger – jeg har været lidt omkring

handbag-159884_1280Annonce
TILBUD, det er ret okay… jeg har været lidt omkring på det sidste – her får i en oversigt.
Man er vel ikke jyde for ingenting, jeg har dog ikke ”jydekrog” på bilen (anhængertræk) og prutter heller ikke sådan rigtig om prisen – måske er sælgeren som solgte mig min nye bil ikke helt enig i det 🙂

Jeg elsker at spare penge, derfor er udsalg også et dejligt koncept synes jeg!
Det er skønt, når man kan få tingene lidt billigere, for så er der jo råd til købe endnu mere…
Der har været ”januar udsalg” stort set alle steder, og det er der til dels stadig…
Jeg har her samlet et lille udsnit af steder, hvor jeg for nyligt har shoppet på tilbud, og gjort mig nogle gode og tilfredsstillende handler. Som den ukronede ”net-shopper” jeg unægteligt er, så er alle stederne naturligvis webshops 🙂

TIL HENDE
Billigparfume.dk har tilbud på det meget omtalte og ret så populære makeup mærke NYX Cosmetics, som for nylig blev lanceret i Danmark med en shopINshop i Matas, Fields. Det skulle være ret godt og til overkommelige priser (se Christiane schaumburg-müller test HER)
Jeg har købt deres “Long & Full Lashes” Mascara som indeholder Serum – jeg tester og giver min mening senere. Spændende om den kan hamle op med min elskede Dior?
KLIK HER og shop

Matas.dk Kører -20% på alt ”luksus-hudpleje”. Tilbuddet kræver medlemskab af Club Matas.
Tilbuddet gælder til og med 6. februar 2016
KLIK HER og shop

TIL BØRN
Kids-world.dk har 10 års fødselsdag, og i den forbindelse op til 50% på udsalgsvarer. Der er mange forskellige mærker f. eks. KRUTTER, LEVIS, REIMA, TICKET TO HEAVEN og NEW BALANCE. Jeg har både handlet sommervarer og købt billigt ind til næste efterår/vinter garderoben til bettemanden 🙂
Tilbud gælder t.o.m. onsdag d. 10. februar 2016
KLIK HER og shop

TIL ALLE
Watchfelt.dk har tilbud på Alt Daniel Wellington. Der er nedsat fra 100 kr. Spar op til 50%. både urer og remme. Dejligt for mig for remmen på mit DW- Rosa Guld Classic er ved at gå i stykker.
→ KLIK HER og shop

Boozt.com har op til 50% på tasker og sko… jeg tænker ikke dette behøver nogen yderlige forklaring – det taler vidst for sig selv, ik girls 🙂
Tilbud gælder t.o.m fredag d. 5. februar 2016
KLIK HER os shop

God net-shopping derude
________________________________________________________

Tidligere indlæg:
Brød uden mel og sukker // Stram-mås //Pas på dine tulipaner //
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASTELAVN – DIY pynt og masker