DIY – fra karklud til toilettaske

Gør et kup hos Kids-World

kidsworld_udsalgDet er måske lidt farligt…
Men jeg synes nu alligevel, at i skulle tage et smut forbi Kids-world.dk – de har nemlig startet det HELT STORE UDSALG men over 10.000 nedsatte varer!
De har mange lækre mærker som bl.a. Mole, AlbaBaby, Bisgaard, Danefæ, Hummel, Müsli, Sebra og MANGE flere…

Udvalget er stort, og der er produkter til både drenge og piger / store som små.
En af de virkelige skønne ting ved at handle hos Kids-World.dk er, at man aldrig skal tænke på fragten – der er nemlig ALTID gratis fragt på forsendelser i Danmark – og jeg lover jer for, at de er hurtige til det med levering. Det er SKØNT for sådan en utålmodig sjæl som mig. Når jeg trykker godkend på en bestilling, så kan jeg jo næsten ikke vente med at få det hjem…

Jeg er lidt i syv sind over hvad jeg skal bestille til Matti, ikke fordi der ikke er nogle ting jeg synes han skal have – men simpelthen fordi der er såå mange ting jeg vil have 🙂
En ting er ret sikker i indkøbskurven og det er den “Molo Ball” trøje – den er jo perfekt til en fodbold gal dreng, som ellers helst vil gå i fodboldtøj 24 timer i døgnet – med sådan en trøje, så bliver kampen måske knap så stor om morgenen, for mor her er så “UNFAIR”  – hun synes nemlig ikke han skal gå i fodboldtøj konstant!
Jeg er nu også ret solgt over det grå Levis sæt og de seje Bisgaard sko 🙂

>> KLIK IND HER – og se deres store udsalg <<


Indeholder affiliate links og reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY – fra karklud til toilettaske