Om den grønne sprødhed

Squash – sundt og nemt
Jeg er gået hen og blevet ret glad for at bruge Squash i min madlavning. Den fungerer altså rigtig godt i mange forskellige retter.
For det meste bruger jeg den som erstatning for pasta. Nej, det smager ikke som pasta, men når man bruger en grøntsags slicer, så ligner det ret godt den grønne friske pasta, som Matti får. Det snyder fint min hjerne, og jeg er ikke et sekund jaloux over fordelingen.
SE hvordan jeg bl.a. bruger mine squash strimler: HER / HER / HER
Squash, courgette, zucchini – den kære grøntsag har mange navne og findes i både grøn og gul, runde og aflange former. Jeg bruger den grønne squash, som ligner en agurk, den har en meget mild smag, som er sødlig med en diskret nøddesmag.
Squash indeholder en masse gode sager, grøntsagen er nemlig rig på både A-, B- og C-vitamin, jern og kalium.
Du finder næppe en grøntsag, der kan tilberedes så nemt og på så mange forskellige måder. Den er god både i brød, kage og varmeretter men er også ret lækker kold i en gang sommersalat.
Når jeg laver kødsovs / boller i karry, så kommer der også en kogt og blendet squash i sovsen, det giver en lidt sødlig smag – OG VIGTIGST = usynlige vitaminer til de der spiser den med velbehag 🙂
FAKTA:
Squash skal ikke i køleskabet, men må gerne lægges et køligt sted. Den holder sig bedst i temperaturer på 8-10 grader. Squash kan holde sig cirka 2 uger.
Sæson for squash er: Juli-oktober
HER ER NOGLE AF MINE RETTER:
SE MERE – KLIK HER
SE MERE – KLIK HER
________________________________________________________
TIDLIGERE INDLÆG:
Brød uden mel og sukker // Hårbånd og olieshot // Permenent makeup til MOR-her
Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin
Ingen kommentarer endnu