Hudpleje der VIRKER! Resultat efter 6 uger med Nimue

Fredags forresten #13 – på en tirsdag – som føles som en MANDAG…

delay-2214232_1280

Når tirsdag starter som en mandag…

Når man vågner med et sæt fordi en sms tikker ind og man så kan konstatere, at man har sovet 1 time for længe – 1 HEL TIME FOLKENS – SÅ får man altså en smule travlt, på godt jysk…
Sådan startede min, eller vores morgen! I disse situationer er det en kunst at mestre ”IKKE STRESS teknikken”… Det lykkes nogenlunde for mig at bevare roen, lige indtil …

… Jeg plejer at stå op 05.45 og har en 1 times tid for mig selv til at vågne op, forvandle mig til noget der ligner et menneske og til at lave madpakker og morgenmaden klar. Den time manglede jeg BIG TIME i dag.

Trods mit håbløse kapløb mod tiden, fandt jeg alligevel tid til lige at hoppe vægten… Dét skulle jeg så ikke have gjort – det gjorde kun situationen, om muligt, endnu værre! Vægten må også ha sovet over – den viste i hvert fald OVER hvad den burde – MØG!
Resten af morgenen forløb, nogenlunde, fredeligt og uden de store uheld. Jeg kom måske ikke helt til at ligne det menneske jeg plejer, og kom også til at stille sætte smøret på plads  i opvaskemaskine MEN madpakkerne blev smurt, Matti fik morgenmad og kom i skole til tiden… – Så langt så godt…

 

…ALTSÅ LIGE INDTIL jeg puffede til bagenden af den forankørende fine BMW – eller kørende var den jo så ikke, den holdt stille… SHIT!  Damen foran mig i T-krydset kørte altså ikke ud som jeg troede – så vi havde en lille morgen “bagendedans”… ØV! Der var heldigvis ikke noget at se på nogen af bilerne – jeg trillede jo nærmest også kun… MEN hun vil (forståeligt nok) have hendes bil tjekket igennem – noget med om den var skæv indenunder kofanger (eller hvad ved jeg) – så nu venter jeg bare ”spændt” på dommen …

 hurry-2119711_1280

Forresten…

…SÅ drop ”snooz” funktionen – den gør absolut intet godt og man risikerer at starte dagen som vi gjorde i dag – helt hullumhaj og alt for fortravlet. Det er på ingen måden en god start på dagen – alle er jo rundtossede når de forlader hinanden. NO GO! I aften går jeg en ½ time før i seng, så vi har ro og god tid i morgen tidlig…

…SÅ vil jeg gerne takke den person, hvem enten det så var, der sendte en sms til Nicolaj 06.38 – det var dig der fik os op! Er du sød  fremover IKKE at sende beskeder på dette tidspunkt af dagen – send gerne 05.50 næste gang, tak 😊

…SÅ fylder min far (og sjovt nok også hans tvillingebror) år i dag… Jeg synes det er lidt vildt at tænke på, at jeg har en far der nu er over 60 år– 61 vintre har han nu på bagen. Han holder sig nu godt…
Matti synes det er skønt at det i dag er morfars fødselsdag – for så er der nemlig præcis ”kun” ½ år til hans egen fødselsdag 😊

…SÅ har jeg altså lidt ondt i maven over at gå i uvished over om damen (jeg puffede lidt til i morges) måske ringer i nærmeste fremtid og fortæller at hendes bil er død og at jeg skal betale en ny… Jo jo, der er forsikringer til sådanne ting -MEN jeg HADER sådan noget, jeg vil bare gerne passe mig selv uden sådan noget bøvl… og så er der jo også lige en selvrisiko! HELDIGVIS kom ingen til skade, og  jeg kan jo desværre kun takke mig selv for det!

…SÅ er der kun 3 dage til ugens bedste dag FREDAG – spørg lige om jeg glæder mig – især på en dum tirsdag som føles som mandag!


…SÅ er jeg pænt ligeglad med “SUND JANUAR” i dag – i aften vil jeg “trøstespise” et stykke kage, ja jeg vil så!!
Det bliver denne her CHOKOLADE bombe
(som i snart på opskriften på) ⇓ ⇓ ⇓

 

chokoladekage_uden_mel_4

 

Er du også blevet lækkersulten?
Så tjek lige M&M’s chokostænger  HER – eller opskriften på hjemmelavede træstammer og trøfter HER

 

img_4935

fullsizerender-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje der VIRKER! Resultat efter 6 uger med Nimue