Glædelig jul… og TAK!

Fredags forresten #12 – Nytårsforsæt og Permanent makeup

IMG_4176

Jeg erkender det – jeg fik søsat et skib, som jeg tilsyneladende ikke kunne styre i land…
Jeg henviser naturligvis til de her “FREDAGS FOR RESTEN” – som efter hensigten egentlig skulle udkomme hver fredag, men som jeg kan konstatere, ikke er udkommet i over en måned.
Forresten så er det ikke fordi jeg ikke vil – har vidst bare ikke haft det fornødne overskud på det sidste…

Hvor om alting er, så får i sørme en ”Fredags forresten” lige nu – og det endda med en lækker NYTÅRS KONKURRENCE som lige nu kører på min Instagram (@ByLouiseVorre)

 

FREDAGS FORRESTEN #12


…SÅ
er der jo som bekendt ikke så mange dage tilbage i dette år – og jeg er ved at samle sammen på de nytårsforsæt jeg vil slæbe med mig ind i 2018. Der er de obligatoriske som #SlankekuriJanuar  #Fitness #Sundhed … men det er jo blot de overfladiske, som er så nemme at gribe, måske for at undgå at kigge nærmere på de dybere emner – som måske gør lidt ondt. Hvad end det er ret kliche agtig eller ej, så skal jeg altså lukke munden (for chokolade) og lette måsen noget mere i 2018 – that´s for sure!


…SÅ
kan jeg fejre mig selv (eller andre kan fejre mig) allerede 3 dage inde i det nye år – 37 år bliver der tilskrevet kontoen, men ved i hvad – jeg er ikke engang ked af at jeg kommer tættere på de 40! Det er jo da bare et tal – og nu når jeg snart bliver en rigtig fitness-prinsesse, så betyder alder slet ikke noget 😊


…SÅ
er mine øjenbryn jo tatoveret op (tilbage i 2016) – det såkaldte Permanent makeup, og jeg er VILD MED DET!
SE indlæg HER
VIND – VIND … Lige nu har jeg en konkurrence på min Instagram hvor man kan vinde et gavekort på 1000 kr til permanent makeup hos hende der har lavet mine bryn….
Smut ind på min IG og deltag – vinder findes d. 1. januar

>> DELTAG HER <<

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul… og TAK!