Min favorit Dry Shampoo – Uundværligt hos mig

Fredags forresten #9

fullsizerender

Ja så er vi her igen – fredag, weekend og god tid coming up!

FORRESTEN …
…SÅ var det omvend-dag sidste fredag!
Det leger Matti (alt for) tit herhjemme – og jeg bliver lige forvirret hver gang, for dagen har det med at skifte – til hans fordel, naturligvis 😊 …
MEN i fredags var det altså mig der legede omvendtes-dag, åbenbart… Jeg lavede nemlig bl.a. slet ikke ”Fredags Forresten” som vanligt – jeg havde ikke tid eller overskud – men til gengæld fik jeg overskud senere og lavede aftensmad, hvilket jeg ellers sjældent gør om fredagen, det bliver oftest TakeAway. Min mor havde fødselsdag, men hun havde lavet andre planer, så det vendte også lidt på hovedet, tilgændgæld var hendes gave købt flere dage før – hvilket også sjældent sker!

…SÅ så er jeg en gammel fedtet gris (eller mit hår er) -eller nej, for jeg bruger Tør Shampoo, for at undgå netop dette…. LÆS DETTE indlæg hvis du er forvirret 😊

… SÅ fik jeg jo lavet huller i ørerne for et par måneder siden (se indlæg her) nu har jeg altså fået lavet et mere – galskaben vil jo ingen ende tage. Denne gang er det dog kun 1 hul mere i det ene øre. (ja okay, i havde gættet det – i kan jo se det på billedet 🙂 )
Denne gang måtte også jeg pænt tage plads i køen med søde lille Frøken ”Rottehale” på 4 år og Frøken ”Sildebensfletning” på omtrent 6 år – ja, og så mig på godt og vel 36 vintre 😊

…SÅ havde Matti sin debut som halloween rasler /slik nasser i tirsdags, hvor det jo selvsagt var Halloween – også i den ganske danske land, nemlig! Det var en succes, og jeg er overrasket over, hvor gavmilde folk var! Hans slikpose gevinst er ret stor, så stor, at jeg satser på (rettere HAR satset på) at han ikke ser, at der forsvinder lidt indimellem 😊

…SÅ er min instagram (@ByLouiseVorre) total mystisk i tiden – og jeg kan mærke, at jeg er vildt irriteret over, at det rent faktisk irriterer mig! Dobbelt op på ØV!
HVIS nogen ved om der er november-nisser på Instagram p.t. så hjælp mig gerne!!

-FORRESTEN, har i set at der er en GIVEAWAY på min Instagram (@ByLouiseVorre) lige nu, hvor man kan deltage i lodtrækningen om et kageKit fra KageKids?
Hop over og deltag – vinder findes søndag d. 5/11 – kl 21.00

img_4022

GOD WEEKEND TIL JER ALLE!
XXX
Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit Dry Shampoo – Uundværligt hos mig