Søstrene Grene gør det igen! Interiørkollektion - efterår 2017

FREDAGS ”FORRESTEN” #1

fullsizerender
Fem hurtige som jeg ”FORRESTEN” ikke har fortalt  – og som i øvrigt nok også er total ubrugelig viden – men alligevel noget i må trækkes med – hver fredag fra NU af 😊

 

”FORRESTEN”…

•    …Påtænker jeg at tage i biffen med sønnik i weekenden og se filmatiseringen af Bjarne Reuters ”Kidnapning”.. Føler mig lidt ”klog” bare ved at nævne navnet på forfatteren… hi hi hi… 😊
Har i set den? Hvad synes i?

•    …Så kan du lige nu, på min Instragram @ByLouiseVorre, deltage i konkurrencen om 2 stk. vildt flotte grafiske plakater
(Vinder findes mandag d. 28/8)

•    …Så trådte jeg på en klam (sådan føltes den) FRØ i sommerferien. FØJ!!!
Den havde gemt sig i min kondisko. Fik jeg nævnt, at jeg havde BARE FØDDER, sgu!!! Om jeg peb over det?? NEJ, jeg skreg, hylede og hoppede som en gal, og skræmte både børn og andre omkring mig – forhåbentlig også frøen!!!

•    …Var jeg så svag at spise 3 stk. knækbrød i går aftes – med skinkeost og pålægschokolade, altså ikke på samme mad. I kølvandet kom, som altid, den DÅRLIG samvittighed og surmuleri over min evige svaghed for (næsten) alt der har et kcal indhold på over 100. Det fik min søde mor heldigvis stoppet ved at troppe op med en pakke, som hun havde været så SØD at hente på posthuset for mig. I pakken var de skønneste boots. (Se dem her)

•    …Så overvejer jeg, at få lavet huller i ørerne i weekenden – men tror sgu jeg er lidt ”bange” for det” … Hvad sker der lige for det, når man tænker på hvad man ellers har gjort/fået gjort, er det jo ”brødkrummer” … Kejsersnit f.eks., eller hofteoperationer…  – Det er da heller ikke noget særligt i forhold til den tunge piercing, jeg engang i en knap så velovervejet stund, fik lavet i min tidlige ungdom, og som jeg lige vil nævne, at jeg IKKE har mere! Til gengæld så har jeg faktisk (haft) huller i ørerne (flere endda) men de er på mystisk vis groet sammen, så de må skydes igen.

 

Go´ fredag derude – og ha´nu en fornøjelig weekend
Louise

TIDLIGERE INDLÆG

Opskrift på Indbagt pizza / Ny SG kollektion / Inspiration til madpakker

2 kommentarer

 • Rigtig sjovt indlæg. Jeg har også HAFT huller i ørerne, men det ene er groet sammen for anden gang nu. Vil så gerne gå med øreringe, men gider ikke til at have lavet hul igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   TAK for det 🙂
   Troede kun det var mig som oplevede sammengroede “øre-huller” – hvad sker der for det. ?!?
   Hmmm nå men, jeg overvejer nu stadig om lykken endnu engang skal “skydes af” mod mine øreflipper i weekenden – hvis jeg altså tør 🙂

   GOD WEEKEND
   Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grene gør det igen! Interiørkollektion - efterår 2017