Inspiration til madpakker #3 – Må man få kage med i skole?

Søstrene Grene gør det igen! Interiørkollektion – efterår 2017

avaliable_7sep_soestrenegrene_1
De har gjort det igen…

Søstrene Grene har i dag offentliggjort deres nye interiør kollektion for efteråret 2017. Jeg er endnu engang meget imponeret!

Kollektionen byder på et skønt produktmix af træ, stentøj og bløde artikler i både kølige og varme farver i skønne støvede toner – en fantastisk afbalanceret farveskala, som både skaber ro og varme.

Det er efterhånden nogle uger siden jeg var så heldig, at få et smugkig på kollektionen og endda også få fingre i nogle af nyhederne. Derfor kan jeg i dag vise billeder bl.a. hjemme fra mig med et udpluk af nyhederne…
Jeg har glædet mig helt vildt til at vise jer kollektionen – det har altså været lidt svært ikke at kunne fortælle om den før i dag, for jeg syndes den er skøn med de stilrene artikler i lækre pastelfarver! 😊
…NU skal i bare se lidt af hvad kollektionen byder på:

avaliable_7sep_soestrenegrene_mirror-console-table

avaliable_7sep_soestrenegrene_side-tables

avaliable_7sep_soestrenegrene_side-table_4
sg_bylouisevorre_fad

avaliable_21sep_soestrenegrene_chairs_8

avaliable_7sep_soestrenegrene_console-tables_1
vase

 

PLANTER I HJEMMET

Jeg ELSKER planter, det giver en skøn hyggelig stemning i hjemmet. Disse fine planteholdere i smukke støvede farver, er ret elegante i designet, og kan mikses på kryds og tværs af størrelser og farver. I min stue har jeg mikset sort og grå i den største og mellemste størrelse.

avaliable_7sep_soestrenegrene_plantstands_1

planter_bylouisevorre_1

planter_bylouisevorre_2


MATERIALE-MIX

Køkkenet kan også nemt få en opfriskning med den nye kollektion – og til få penge. Kollektionen indeholder nemlig mange lækkerheder både i form af træ, stentøj og keramik.
Jeg synes det er så lækkert at mikse materialer, f.eks. træ og terrazzo som jeg har gjort i mit køkken, ved at mikse træ skærebrætter og terrazzo plader. Begge kan bruges både til forberedelse af mad, men bestemt også som serveringsplader – og så ser det jo også flot ud som dekoration!

kokken_bylouisevorresg_bylouisevorre_fad

 

PUDER SKABER HYGGE

I et hjørne af vores stue har der længe stået en kedelig puf, som ingen rigtig brugte, og som i øvrigt heller ikke indbød specielt meget til nogen form for hygge. Ved blot at placere lidt af de nye puder, blev det pludselig til et hyggehjørne – selv sønne på 8 år bemærkede det med det samme, han satte sig derover og sagde ”Ihh hvor er det hyggeligt” – PUDER SKABER HYGGE!

avaliable_7sep_soestrenegrene_cushions_1

puf_puder_1

STOL MED STIL

Jeg har forelsket mig pænt meget i spisebordsstolene! Dem vi har hjemme har snart udtjent deres værnepligt, så disse her er et godt bud på nye til en meget fin pris. De er ligesom resten af kollektionen i støvede farver og har et meget enkelt design med rene linjer – jeg er fan!
(Stolene forhandles dog først fra d. 21/9)

avaliable_21sep_soestrenegrene_chairs_10

SE MERE
Hele kollektionen kan ses på Søstrene Grenes hjemmeside, hvor der fra i dag ligget et online katalog (KLIK HER)
Produkter forhandles i Søstrene Grene fra torsdag den 7. september 2017, med undtagelse af stolene, som sælges fra torsdag den 21. september 2017.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Søstrene Grene – men det bliver kollektionen ikke mindre lækker af 🙂

 

TIDLIGERE INDLÆG

Opskrift på saltede mandler / Lækker og nem ISKAFFE /Fodbad i MÆLK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til madpakker #3 – Må man få kage med i skole?