Vindere er fundet… Våde øjne til mig!

FREDAGS FORRESTEN #6 – Taknemmelighed og vatpinde…

pels
SÅ blev det endelig fredag! Fre-dag-dag… Fed, Fed, Fed fredag!

Her er lidt ”Fredags forresten” læsning til jer… Hvis det forresten skulle have interesse 😊

 

Forresten…

…SÅ har jeg hørt, at der er nye variationer på vej af Marabou chokolade – mon de har hørt min bøn om en KNAS variant? Man har da lov til at håbe at chokoladedrømmen går i opfyldelse 😊


…SÅ
stikker det helt af for mig og min planlægning…. Jeg har allerede bestemt, bestilt OG modtaget blusen til årets tøse-julefrokost – som vel at bemærke FØRST er d. 2. december!! Lur mig om jeg når at ændre planer et par gange inden… hi hi hi 😊 Det er en GULD kjole/top agtig ting med mini palietter – über alles!
(Det er den HER hvis nogen skulle være nysgerrige 😊)


…SÅ
nyser jeg hver gang jeg renser mine øre med vatpinde – det er da for skørt. Er jeg mon den eneste der kender det??


…SÅ
tabte jeg jo ”TV-Kampen” om fredags underholdning. Matti vandt ikke overraskende – han har altså talegaverne i orden den knægt (og mor her er måske lidt nem at dreje rundt)
Vi ser derfor ikke VILD MED DANS – Men Alle mod 1! Sidste år sendte DR programmet ”Versus” – er der nogen der ved om det kommer igen – og evt. hvornår??


…SÅ
Blev jeg rørt flere gange i denne uge… både over alle i søde mennesker der deltog på de mange konkurrencer – og de søde beskeder i skrev, mange TAK! Jeg ved jo godt i følger med, men alligevel er det lidt underligt når nogle af jer faktisk har været ”hos mig” længe – så går det rigtig op for mig, at i rent faktisk eksisterer… ”i virkeligheden” Det er en dejlig følelse.
En anden ting som rørte mig var, at der ankom en pakke til mig den anden dag – en pakke jeg altså ikke havde bestilt. Det var fra en samarbejdspartner (og tidligere kollega) Lisette, fra Cow Concept. Hun havde simpelthen sendt mig en gave i anledningen af bloggens 3 års fødselsdag. NÅÅÅRRR  – det var da den sødeste tanke.
Gaven var en mobil taske i skind og pels og med army print, som jeg jo er pænt vild med.  OG den er i de skønneste efterårsfarver. Hun har tilsyneladende fuldt ret god med på min blog,  for hun vidste, at jeg er pænt glad for efterår – derfor valgte hun netop den gave til mig. Det var da meget betænksomt og opmærksomt af hende – jeg blev så glad – helt ind i mit lille pigehjerte!

Jeg har altså INGEN aftale med hende om at vise jer gaven – med jeg synes altså i skal se den.
(Det er den på øverste billede – hvis i ikke allerede havde gættet det 😊)

 

”TAK er kun et fattigt ord” – men i får altså et STORT TAK alligevel 😊

RIGTIG GOD WEEKEND alle sammen

PSST: På søndag kan i på bloggen læse om nogle super gode ”læs-selv bøger” for børn – SUPRISe: det lugter lidt af fodbold 😊

________________________________________________________________________________

Tidligere indlæg

> Opskrift på sunde kanel/gulerodsmuffins
> Bambi vipper – Eyelash extensions
> Opskrift på SUND og NEM suppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vindere er fundet… Våde øjne til mig!