LIDT OM Mini Wellness - lækkert hår, lange vipper og FRI FRAGT...

FREDAGS FORRESTEN #3 … Hygge-sokker og TV-dilemma

img_3173
Forresten…

…Så er jeg “mørk morgen” fan… Okay, det kan virke lidt tungt lige når vækkeuret ringer, mest fordi man umiddelbart tror det er nat.– MEN det er altså møg hyggeligt at tænde stearinlys ved morgenbordet, når det er mørkt udenfor. Matti er helt enig! I morges mødte han op i køkkenet iført sine ”hygge-sokker” …
Se DÉT er en god start på dagen!

…Så har jeg haft lyst til chips siden kl. 06.25 i morges… FORDI, på dette tidspunkt indtog jeg køkkenet for at smøre madpakker til Matti – OG det første mine øje skuer er 2 ½ pose chips på køkkenbordet… Mr. N kunne ikke modstå et seriøst tilbud i Bilka i går aftes (1 pose 21 kr. / 3 poser for 19,-) Han kunne tydeligvis heller ikke modstå fristelsen for at smage… Gæt hvad jeg skal spise i aften 😊 (2½)


…Så
har jeg optur over det nye Chri Chri magasin (det på billedet) Med frygt for misforståelse, så bliver jeg  nødt til at fremhæve materialet først. OG med materialet så mener jeg altså selve papiret 😊 Det lyder måske fjollet, men det er noget af det mest lækre materiale jeg længe har bladret i – og forsiden har den lækreste ”fløjlsagtige” overflade – helt uden at være det… Det sgu´go´papir 🙂
Indholdet er altså også skønt, inspirerende og opfylder præcis det det skal – og mere til. Jeg har kun læst kort i det, men har allerede fået flere lækre skønhedstips…


…Så
sælger jeg ud af min farmors ting – altså for at hjælpe hende, fordi hun er flyttet i en mindre men mere ældrevenlig bolig (på hendes eget initiativ) Når man sådan finder gamle ting frem fra gemmerne, genkalder det billeder fra barndommen… Så stopper man sgu lige op og tænker over tingene, og over livet som bare suser forbi…

…Så har vi et fredags TV-dilemma. Traditionen forskriver, at vi sidder sammen i stuen, med dyner, bamser OG SNOLLER (i aften bliver det så 2½ pose chips) VI HYGGER MAX.
Dilemmaet opstår i dag FORDI Vild Med Dans starter, og det vil jeg gerne se – Matti vil hellere se underholdnings TV på DR og Mr. N noget tredje (Men han får ikke lov til at bestemme, det ved han bare ikke :- )) Mit bud er, at Bettemanden får det sidste ord, og i virkeligheden handler det jo også bare om at vi hygger, og ikke hvad vi ser – MEN i morges tog jeg nu alligevel en bluse på med motiver af dansende piger  – tænkte jeg indirekte kunne påvirke beslutningen lidt 😊

Hvad ser i på en fredag aften??

“Se min bluse, den er du gul som karry…..”

img_3180

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM Mini Wellness - lækkert hår, lange vipper og FRI FRAGT...