”Hvem har tisset på vores sukkermad i dag?” – ...Mærkeligt ordsprog, egentligt!

FREDAGS FORRESTEN #2 – Weekendtur med en lækker taske

image

Jep, jeg fortsætter den ligegyldige informationsstrøm af noget jeg ”FORRESTEN” ikke har fortalt…


FORRESTEN SÅ…

•    …Sidder jeg p.t. i min bil (jeg er ikke chauffør, bare rolig) Næsen er vendt mod København (eller Valby om man vil, men København lyder bare federe…– sorry lillebror)
I aften skal sønnen i Parken sammen med min lillebror og hans skønne kæreste. De skal se Landsholdet spille – spørg lige om der er en lille gut, som slet ikke kan være i sin egen lille krop af bare spænding. Jeg selv ser bare frem til en weekend med de altid savnede ”københavner-jyder”

 

•    …Tog jeg mig sammen i lørdags, og med bæverne knæ og svedige håndflader (ej, okay så slemt var det nok heller ikke) tog jeg plads i ”Huller i ørerne” køen sammen med 2 andre spændte piger – på henholdsvis 6 og 8 år 😊 De virkede på ingen måde nervøse for hvad der ventede dem – de fik jo også ”trylle creme på” – den service ydes åbenbart ikke til gamle qwinder… Jeg fik mine ”huller” – så nu er der jo en undskyldning for at shoppe lækre øreringe!!
Hvis i har et bud på nogle ”must haves” så hit me, TAK!

 

•    …Har jeg lige fået en ny rejse/weekendtaske (ja det er den jeg flasher på billedet – den er jeg altså ret godt tilfreds med! Bilen dufter af lækker læder, og nej, det er desværre ikke interiøret i min Renault der er lavet af så fornemt materiale – det er min nye taske – Vintage læder i lækreste kvalitet!

SE TASKEN HER:

 

•    …Så kommer jeg måske til at ”FUTTE” afsted i fremtiden… I morges var jeg nemlig hos en tandreguleringsklinik, som synes det er en genial ide at give mig togbaner på tænderne. SERIØST, jeg er 36 år… OH MY…!
Kvindemennesket har desværre nok ret – en af mine fortænder i undermunden har åbenbart fået nok af mig, og er på vej til at stikke af hjemmefra. Der skal magt til for at holde den inde og på række med de andre. Der er noget at tænke over i weekenden.
Det eneste jeg kan tænke på lige nu er den gamle reklame for Guldkorn (Mon i er gamle nok til at huske den?)
”Fut, fut, her kommer vi med lækker Guldkorn ristet i hon-ning” 😊

 

•    …Så har vi lige anskaffet os en gasgril – en monster en af slagsen… Jeg aner slet ikke hvad pokker vi dog skal fylde på den. Vi griller ofte bare 3 hakkedrenge og 2 pølser, MEN skulle der komme et fodboldhold forbi, så er der plads nok til at fodre dem også! – hvorfor der skulle komme et fodboldhold forbi ved jeg ikke, men jeg er sikker på, at drengen min vil ønske at det sker en dag – altså hvis de er kendte 😊
Jeg ved næsten ikke hvem der er mest glad for den nye gas-bandit – sønnen eller mig. Hans kommentar da jeg fortalte om købet var:
”Det er for fedt mor – vildt luksus, Ihh det bliver godt” … -Drengen er 8 år 😊
Jeg er klar over, at det er forholdsvis sidst på sæsonen, og måske et skørt tidspunkt at købe gril på – men lavsæson betyder jo også TULBUD – den var sat 4.397 kr. NED og inkl. gratis levering – umuligt ikke at slå til!

 

God weekend til jer alle…
Jeg vil nyde min med familien i København /Valby – København K får nok også et lille visit.

XXX
Louise

 

 

 

TIDLIGERE INDLÆG

Fredags FORRESTEN part #1 / Den bedste silver shampoo / Min Yndlings selvbruner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Hvem har tisset på vores sukkermad i dag?” – ...Mærkeligt ordsprog, egentligt!