Kvinde – du må fri i dag

En smart regnjakke

regnjakkeSponsoreret
Når man bor i Danmark så er en regnjakke nærmest uundværlig… og nej det er ikke bare noget forældre har på når de i regn og blæst tager på legepladsen en søndag formiddag. Regntøj behøver ikke at være en kikset genstand i garderoben og regntøj er så meget mere end de matchende sæt i vilde farver, så man med sikkerhed ikke bliver væk fra nogen.

Der findes så meget lækkert regntøj og især regnjakker. Jeg indrømmer, at jeg måske er blevet mere opmærksom på det efter jeg er blevet mor, men det hænger nok sammen med, at jeg ikke er et udpræget ude menneske – og da især ikke hvis det regner, så bliver jeg altså helst inde, eller det vil sige, det gjorde jeg før jeg blev mor. Når man har barn, så kommer mennesker som mig altså mere ud i det jeg før ville have kaldt for møg vejr! Der stilles automatisk større krav til udvalget i min gaderobe, hvilket har åbnet en ny ”verden” for mig – udetøj!

Jeg kan jo godt lide at mit tøj ikke kun er praktisk, men også smart – så derfor kan jeg godt bruge en del tid på at finde frem til noget som både tilfredsstiller mit ”mode-øje” men som også virker i praksis – det nytter ligesom ikke, at regntøjet eller vinterjakken er super smart at se på, hvis det så ikke har et ordentlig vandsøjletryk (hør mig lige, total mor kommentar, men så sandt som det er sagt)

Fornylig fik jeg øjnene op for den lækreste regnjakke fra Ilse Jacobsen, der er nu rigtig mange lækre Ilse Jacobsen modeller – find udvalg her, men denne her er helt vildt lækker synes jeg. Det er en SOFT SHELL og designet er ret anderledes end de fleste regnjakker.
Det er ikke just fordi jeg mangler, for sidste år erhvervede jeg mig hele to regnjakker, en klassisk sandfarvet lang model fra RAINS, som har et meget neutralt og tidløst design og en gul mellemlang model fra Helly Hansen, som er lavet af det blødeste materiale og med blødt stof på indersiden, så den ikke ”klistre” til kroppen. Jeg er ret glad for dem begge, så jeg skal vidst ikke ud og ofre flere penge på den del af garderoben… men hvis i leder efter en smart regnjakke, så er der thumbs up herfra – og en ting er i hvert fald sikkert – man får brugt sit regntøj når man bor i Danmark 🙂

regnjakke_rains

62212_345_main_large

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinde – du må fri i dag