GIVE AWAY - den heldige!!!

Dansk efterår = REGNVEJR!!

RAINS – min nye regnjakke
regnjakke_louise
Man kan desværre ikke komme uden om, at det regner pænt meget i Danmark om efteråret! Jeg kan egentlig godt lide efterår, synes det er hyggeligt med mørke aftener, når man kan tænde stearinlys og hygge under et tæppe, og at man kan få tørklæder og støvler på igen… MEN jeg er ikke stor fan af regnvejr!
Men det er ikke til at undgå at komme ud i regnvejret, især ikke når man er mor til en dejlig dreng på 5 år, som elsker regnvejr… Så det er altså ikke kun ham der skal have godt regntøj, mor skal også! Og når det nu skal være, så gør det da heller ikke noget, at man ser smart ud 🙂

Derfor har jeg været på jagt efter en god og smart regnjakke. Der findes jo utallige modeller på markedet, både med farver, mønstre, korte og lange modeller… Jeg har ledt længe om NU er den helt rigtige fundet: En RAINS… En meget neutral regnjakke i et klassisk look… EKSLER at den er så enkel så den passer til alt tøj. Havde engang en i MEGET GRØN med orange på, men blev rigtig træt af, at skulle tænke på, at det ikke passede til det tøj jeg havde indenunder…
OK, det er måske pjat, men jeg følte mig nogle gange som et tivoli. Men med denne klassiske regnjakke, skal jeg ikke tænke, bare lege og have det sjovt 🙂

210670_2_1_27
Regnjakken er købt HER
106925_2_1_30Gummistøvler
Min søde mor kom med disse fine gummistøvler fra Ilse Jacobsen til mig – de passer jo perfekt til min jakke 🙂
Gummistøvlerne kan købes HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY - den heldige!!!