Søndags Outfit

Smart opbevaring og gavekort på 1000,-

IMG_2768Annonce
Jeg er ret vild med opbevaring  – især hvis det også ser smart ud!

Nu er det ikke fordi jeg er en samler, men jeg kan til tider fremstå lidt sådan i forhold til min ret organiserede kæreste. Han har absolut ikke mere end han skal bruge – altså hvis man ser bort fra alt hans løbetøj, hvor han nærmest har ALT udstyr, og IKKE løber – ”Man må aldrig går ned på udstyr” siger han… 🙂

Min søn har som så mange andre børn en masse legetøj i små og store udgaver og lego klodser, som har det med at sprede sig i hele huset under leg. Hjemme hos os er det ok at lege i stuen, køkken og gangen, ja stort set overalt – på den kan vi ”være mere sammen” på de travle hverdage, hvor der egentlig kun er få timer fra man kommer hjem til det er børne-sengetid. Når man så også skal bruge lidt tid på madlavning o.s.v. så er det faktisk ret hyggelige, at der kommer en Brandmand, Ninja Turtles eller LEGOmand forbi og smiler i forbifarten.

Når aftenen falder på, samles alt legetøj ind igen og her er jeg VILD med at kunne opbevarer eller nærmere gemme det farvestrålende rod væk i smarte og praktiske løsninger – det gælder for den sags skyld, også alt mit eget rod.

Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med webshoppen www.TrendyBox.dk som har så mange super fine opbevaringsløsninger. Der er produkter både til børn og voksne og der er alt muligt lige fra store kasser til opbevaringsløsninger til klædeskab og smykker.
De har bl.a. de kendte LEGO kasser i alle mulige farver og størrelser – det er de kasser, som er udformet som rigtig klodser, og dermed kan stables ovenpå hinanden. Sønnen min har set, at de også forhandler den smarte minifigure-display kasse til opbevaring og fremvisning af Lego-figurer. Den er ret fin og kan både hænges på væggen eller stilles – og naturligvis stables. Jeg tror vi skal have fat en et par stykker af dem til hans fødselsdag – udover at det er praktisk, så ser det faktisk også ret godt ud.

NU TIL DE 1000,-
Jeg har simpelthen været så heldig, at søde Christine, som er ejer af www.Trendybox.dk, har givet mig lov til at forære en af mine Instagram følgere et gavekort på 1000,- til hendes shop – TAK FOR DET!
Det er nemt at deltage så skynd jer at smut ind på @ByLouiseVorre og deltag
Vinder findes på søndag d. 10/4 – kl. 21.00

Her får i lige et lille udvalg af nogle af de ting fra Trendybox.dk som jeg er ret vild med:
TRENDYBOX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags Outfit