SUITS

Praktisk opbevaring

FullSizeRender(1)Sponsoreret
Nu er det tid til at være lidt praktisk…
Det handler om noget så spændende som opbevaringsbokse i palstik med låg – men hvorfor?
Jo, det skal jeg sige jer, fordi det er vildt smart, praktisk og optimerer pladsen mere end man lige skulle forestille sig.
De fleste af os har en del ting vi ikke lige bruger så tit, og som derfor bliver opbevaret i kasser på loftet eller i kælderrummet – f. eks. Julepynt, som hos mig faktisk fylder en del kasser 🙂

Da vi flyttede fra lejlighed til vores hus for ca. 8 år siden besluttede vi, at alt det rod der stod i halv fugtige og støvede papkasser i vores kælderrum, skulle pakkes i gennemsigtige plastikkasser – papkasserne måtte lade livet.
Jeg erkender, at ideen ikke var min, og  jeg i starten synes det var en smule tåbeligt at bruge penge på plastik kasser til det rod, som allerede lå i kasser…De penge kunne jeg sagtens bruge på noget andet, og i følge mig, meget smartere – evt. en lysestage eller en vase…
Som i med sikkerhed ved, så skal man vælge sine kampe med omhu, og jeg valgte ikke at tage denne – der ville med sikkerhed komme andre jeg hellere ville vinde… Vi købte derfor uendelig mange af de gennemsigtige plastpasser med låg, og de gamle papkasser blev kasseret. RESULTATET er jo ikke til at komme udenom – det giver jo det dejligste overblik over alt det rod man har, man kan jo se hvad der er i kasserne, de står så pænt lige, kan stables højt og der kommer ingen støv eller gammel lugt i tingene. Jeg er pænt glad for, at jeg ikke tog den kamp. Jeg har skam klappet kæresten min på skulderen flere gange over ideen – og gør det også lige her… God idé Nicolaj, din dejlige “organizer” 🙂

Kasserne passer også perfekt til LEGO, for de små klogser har det altså med at blive ret støvede, men det gør de ikke i de kasser…
Sikke et praktisk og forholdsvis kedeligt indlæg jeg fik leveret her – men det er praktisk over alle grænser og i den grad taget ud af virkeligheden.

God dag til jer alle …    

2 kommentarer

 • Bente

  Hej Louise
  Gid det så sådan ud hjemme hos os. Hvilken størrelse kan du bedst anbefale og hvor køber du dem.

  Mange hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Hej bente,
   Vi er rigtig glade for vores, det giver et dejligt overblik over sit rod 🙂
   Jeg synes bestemt det er værd at ofre penge på – selv efter 8 år er vores kasser lige så fine som nye.
   Vores størrelse er:
   L:44 x B:34 x H:24 cm – det er en fin størrelse – vi har også et par stykker som er lidt større, de er også gode.
   De kan købes i de bleste byggemarkeder.
   venligst
   Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUITS