WAUW – en fødselsdagsfest

SMART navne armbånd

id_armbaandMoveID armbånd taler for dig, når du ikke selv kan…

Sidste år op til sommerferien skrev jeg om dette smarte armbånd – nu gentager jeg mig selv… Det er ikke i mangel på bedre indhold, at jeg igen river dette ”navne-armbånd” frem, men jeg synes altså det er så smart, at det fortjener en gentagelse…

Den kære sommerferie-tid betyder for mange også, at der bl.a. står rejser eller udflugter på skemaet. Ofte er sådanne rejser eller udflugter ensbetydende med mange mennesker, køer og virevar af børn som ikke nødvendigvis står lige stille hele tiden – og heldigvis for det da!

Det der kan være en smule ”angstprovokerende” sådanne steder er frygten for, at de glade og legesyge børn bliver væk i mængden af mennesker. Tanken om, at lille M skulle stå der helt alene og føle sig ”væk” – den tanke er bestemt ikke sjov.
Vi har flere gange skrevet vores telefonnummer på hans arm, hvortil vi hen af dagen kunne konstatere, at det var halvt gået af. Vi har heldigvis ikke oplevet, at have brug for at nogen skulle ringe og finde os, MEN tænk HVIS det blev aktuelt, og man så ikke kunne få fat på os fordi nummeret var ugenkendeligt! Vi har også før givet M et visitkort i lommen, og har også set det falde ud igen!
Episoder som det fik mig til at bestille dette armbånd – og vi bruger det hver gang vi er i forlystelsesparker, lufthavne eller andre steder, hvor en lille størrelse hurtig kan blive forvildet langt væk fra mor og far – OGSÅ SELVOM man holder øje!!! For jo, vi holder øje og når man kun har 1 barn og for det meste er 2 voksne af sted, så er der godt opsyn – men alligevel…

Hvis i står overfor en rejse eller udflugter, så kan jeg altså godt anbefale dette armbånd.
Man bestemmer jo helt selv teksten derpå, og der er mange farver at vælge imellem.

Prisen er meget overkommelig synes jeg . Jeg gav 149,- og det holder rigtig godt – Matti har sit endnu og har brugt det i 2 år indtil videre..
Find dem HER

______________________________________________________________

TIDLIGERE INDLÆG:
Is uden tilsat sukker // Nye øjenbryn //Pakkelisten til ferien
Følg med på:
Bloglovin // Facebook // Instagram

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WAUW – en fødselsdagsfest