Derfor skriver jeg nogle gange "Sponsoreret / Annonce" på mine indlæg

Hvad så når Mascha Vang kuren er slut?

hvadSponsoreret
Jeg kan se lyset for enden af tunnelen, formemmer i også det?

Ja, det er måske lidt tidlig at snakke om ”når kuren er slut” men jeg har jo faktisk kun en uge tilbage. Den opmærksomme vil nok bemærke, at det er 2 dage for tidlig! MEN, det skyldes simpelthen, at svigermor har rykket fastelavnsfesten fra søndag til lørdag i næste uge – og da den dag ligesom havde været mit lyspunkt for mig, så jeg kan næsten ikke bære, at jeg ikke kan få nogle af de lækre fastelavnsboller med creme, derfor bliver det altså sådan, BUM! (nøjj det lyder svagt – men er en nøje overvejet beslutning)

Hvordan er det lige man undgår at tage de tabte KG på med det samme igen? 
Vi ved det jo godt alle sammen ”man bliver hvad man spiser” og det er jo, for de fleste af os, derfor vi står i denne situation, hvor vi skal på slankekur. Derfor vil det være pænt tåbeligt, hvis jeg bare hoppede tilbage til den livsstil jeg, åbenbart, kom fra. Så kan jeg i hvert fald være pænt sikker på, at jeg kan starte forfra inden sommer.
Jamen hov, sagde hun ikke lige, at hun skulle have fastelavnsboller? JO, det sagde hun og det skal hun også, men det handler om begrænsningens kunst – at tage lidt af gangen og ikke for tit!

Da jeg gik i gang med denne bog, var det jo lige præcis fordi det skulle være med til at kick-starte og genfinde den levestil, som jeg jo i virkeligheden har det bedste med – min syge tarm og min selvtillid har det i hvert fald bedst, når jeg lever pænt fornuftigt. Jeg kan ikke komme udenom, at jeg altså bare har det bedre, når jeg står i mit badetøj ved poolen og ikke føler det vælter ud og trusserne strammer. Nogen vil så kunne analysere på mit selvværd, eller hvad det end er, men fakta er, at jeg har det bedst når jeg nogenlunde passer min idealvægt. Min Morbus Crohn ELSKER mig også når jeg tager mig sammen, men det er en anden snak…

Læg en realistisk plan…
Mit forslag til jer alle er, at i skal ligge en plan – en REALISTISK plan for hvordan i skal leve når i ligger Mascha Vang fra jer, og skal leve på egen hånd. Det er en kostomlægningskur, hvor du skal flytte fokus fra den gamle livsstil. Jeg er klar over, at der kan være mange forskellige årsager til, at man bliver overvægtig – men jeg er også overbevist om, at vi selv kan gøre meget.

Forskel på hverdag og weekend
Min plan er, at jeg vil leve stort set efter principperne fra bogen, i hvert fald i hverdagen. Altså f.eks., at min aftensmad på hverdage fortsat skal bestå af kød og forskellige grøntsager og salater – der skal IKKE tilføjes brød, rig, pasta eller kartofler, det er simpelthen ikke en nødvendighed. Jeg vil fortsat holde mig fra brød i det daglige og delvist fra frugten, som erstattes af bær.
Vedr. træning, så er det på ingen måde realistisk, at jeg kommer til at følge bogen. Jeg vil fortsætte i center de par aftener jeg kan tage mig tid til det – men af sted, det skal jeg, for jeg kan ikke bare løbe mig en tur. Hjemme vil jeg anskaffe mig et sæt håndvægte, og så vil jeg plukke lidt i de øvelser jeg har lært fra bogen.

Jeg vil tillade mig selv, at ”hygge” i weekenden, det skal være okay med lidt fredagsslik sammen med den øvrige familie. Når jeg er i byen, spiser jeg naturligvis hvad der er, men med omtanke. Selvom der serveres kartofler, brød og smør behøver man jo ikke tage det, man kan jo nøjes med at tage kød, salat og grønt – evt. et lille stykke brød, hvis fristelsen bliver for stor – BEGRÆNSNING – må blive det ord, som jeg vil huske mig selv på om og om igen, for ellers går jeg jo bare i ring.

Jeg krydser mine fingre for jer og for mig selv – Vi kan og vil jo gerne være nogle lækre gæs.
Pøj, pøj og rap, rap derude  🙂
_____________________________________________________________

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skriver jeg nogle gange "Sponsoreret / Annonce" på mine indlæg