Sommerklar terrasse

Midtvejs opdatering på Mascha Vang kuren…

status_maschavang_kur
Tilfreds – og alligevel dårlig samvittighed…

Jeg skylder en opdatering på mit 4 ugers forløb med Mascha Vang´s bog ”Kom i gang med Mashca Vang”.
Målet er halvt nået, og de 2 uger er gået smertefrit. Jeg har ikke grædt mig i søvn om natten af ren afsavn til min Marabou chokolade, men jeg har (desværre) snydt lidt undervejs. Altså kun 1 aften hvor jeg sådan rigtig snød og gik all IN på tapas, peanuts, vin og chokolade (FY FY SKAMME) – DONT DO IT – i får såå dårlig samvittighed bagefter!
Ja okay – min søndag aften så således ud – ØVV altså!

img_1060

Ud over mit store og lille sidespring, så har jeg madmæssigt været tro i medgang og modgang. Dér hvor jeg på forhånd vidste skoen ville trykke lidt var i forhold til træning. Jeg indrømmer, at jeg ikke har trænet det jeg skulle – MEN jeg HAR trænet, både i center og flere gange derhjemme!

Status
Det ser lovende ud i forhold til vægttab – jeg håber på, at min egen ”rekord”, fra sidste gang, nok skal blive indhentet… Vægttabet lød dengang på -4,2 kg på 4 uger (se mere HER).
I morges sagde vægten -2,3 kg på 2 uger, så det går bestemt den rigtige vej. Der er så liiiige det, at jeg egentlig kun har 1 uge tilbage at træne i. Den store udfordring, som måske kan spænde ben for mig lige inden mål er, at jeg skal opereres i mine øjne, og første operation er den 17/5. Det betyder altså, at den efterfølgende uge må jeg IKKE træne… Hmmm… det eneste positive jeg lige kan komme på er, at så kommer jeg da ikke til at ligge i sofaen med dårlig samvittighed, over ikke at træne nok – jeg MÅ JO IKKE! Jeg ser det som en udfordring – IKKE en forhindring!

Vægttab
Nu er det egentlig helt forkert, at jeg taler om vægttab – i stedet for burde jeg tale om cm tab. Jeg burde have målt mig diverse steder på kroppen, for det er præcis på den måde, at man kan se det virkelige resultat. Vægten kan man ikke helt regne med, da træningen jo også giver ekstra muskler, og de vejer jo som bekendt også …
Jeg burde have målt mig – BURDE er det helt rigtige ordvalg her, for jeg må desværre indrømme, at jeg GLEMET at måle mig inden jeg gik i gang ☹  – beklager… Men jeg kan sige jer, at bukserne ikke strammer så meget om livet mere, og mit ansigt er ikke så hævet som inden jeg gik i gang
– DÉT må da siges at være et mål i sig selv…!!

Jeg er OK tilfreds indtil videre – håber de sidste 2 uger giver lidt ekstra. Jeg har i hvert fald tænkt mig, at give den gas med træningen (den næste uge)
– Jeg skylder ligesom lidt (meget) på den konto.

Tidligere indlæg

Sæt igang med Mascha Vang // Status på kuren #Dag 3 // Min Mascha Vang rejse 2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerklar terrasse