De fantastiske NAVNELAPPER

Nu skal jeg blogge for…

vb-logo-2013
Jeg har haft denne blog i knap 7 måneder. En blog er et arbejde, og for mig er det fritidsarbejde, ved siden af mit dejlige Webmaster job…
Det tager tid at have en blog – man skal vedligeholde og opdatere bloggen med indlæg og billeder,  og der er forberedelser, tanker og administration forbundet med det.

MEN JEG ELSKER DET, OG JEG BLIVER VED!

IMG_5731

Nu skal jeg også blogge for andre
Og hvad mener hun så lige med det??? Jo jo, den er god nok. Jeg er så heldig, at jeg indimellem også skal blogge lidt for online magasinet Vores Børn – ihh jeg er spændt og jeg glæder mig!

Vores Børn kan jeg komme med lidt andet indhold end jeg gør her på bloggen, men I skal selvfølgelig nok få info her på bloggen, når der kommer noget fra mig på Vores Børn
Jeg har selv stor glæde af Vores Børn, derfor føles det også ret naturligt og rigtigt for mig, at skrive indlæg til dem.
Jeg brugte deres online magasin og trykte magasin meget da jeg var gravid, jeg følte jeg kunne få svar på de fleste af ALLE de spørgsmål der væltede rundt i hovedet på en kommende førstegangs mor, og jeg skulle hilse at sige, at det ikke var så lidt!!!

Da Matti så kom til verden måtte jeg sande, at der bestemt IKKE blev færre spørgsmål, så der blev jeg altså også hjulpet rigtig godt på vej på Vores Børn, og ikke mindst af de mange andre mødre og fædre, som var  gode til at skrive spørgsmål, svare på spørgsmål og støtte hinanden…

I dag bruger jeg stadig Vores Børn meget, men når man har en kommende skoledreng, på 5½ år, er det nogle helt andre spørgsmål der melder sig, og nogle andre hverdags oplevelser, som jeg får inspiration til at løse.
Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg lover, at det IKKE kommer til at gå ud over MIN blog!!!
Håber i vil læse med begge steder…

Hvis der er nogle specielle emner i synes kunne være interessante at jeg skriver om på Vores Børn, så er i MEGET velkommen til at skrive til mig 🙂

Dette indlæg kan måske fremstå som om det er sponsoreret, men det er det IKKE – det er min egen lyst der driver værket 🙂

RIGTIG god dag derude!

SE OGSÅ:
Regntøj til de små // Sort & cement // Sunde pandekager

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fantastiske NAVNELAPPER