-Og der kom en pakke med en bakke... (eller 2)

Sort & cement

Må jeg præsentere mit favorit spot i vores hus
– mit sorte køkken med cementgulv.

kokken_1
I 2008 købte vi et gammelt faldefærdigt hus som fik en total renovering, ikke et eneste rum gik fri…
Vi lavede det selv i stand sammen med vores kære og hjælpsomme familie. Det var hårdt arbejde fra januar til marts hvor der hver eftermiddag, aften og nat blev knoklet på livet løs.

kokken_4
Jeg er såå glad for resultatet af mit køkken, jeg elsker sort og var ikke et sekund i tvivl om, at mit køkken skulle være sort. Der var mange som ikke umiddelbart var enig med mig, men det var min kæreste heldigvis, så sådan blev det!
Køkkenet er fra DESIGNA, men indbygget opvaskemaskine og køleskab og masser af store skuffer med softclose, hvilket er helt genialt. Greb er købte i KVIK, og bordpladen med nedlimet vask er købte i Kitchen.
kokken_5Cement gulv…
Jeg kan godt lide at ekspermentere med kreative ideer, derfor var jeg også meget glad, da kæresten hoppede med på min ide om at få beton/cement gulv! Det var ikke rigtig set dengang, så jeg var helt oppe og køre over det, og det er jeg faktisk stadig. Jeg elsker den levende struktur der er i gulvet samtid med, at det er helt enkelt, giver et “råt look” og har en ren flade uden fuger der forstyrrer øjet. Gulvet har fået nogle gange lak, så det er super nemt at holde, man tørrer bare over med en fugtig klud!
kokken_3
Sådan så det ud FØR
gammel_kokken

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-Og der kom en pakke med en bakke... (eller 2)