Ferie outfit

Olie skal der til…

FullSizeRendermoroccanoil-treatment-100ml

Jeg er en smule fedtet
-altså hvis man kigger på alt det olie jeg smører med både udvendig og indvendig.
Ikke nok med jeg drikker olie (ikke den på billedet, bevares) så smører jeg altså også en gang fedt i mit nyvaskede hår – og det er altså hver gang det er nyvasket!
Mit hår bliver altså ikke vasket hver dag, det er slet ikke nødvendigt, og det slider ret meget på håret, i sær når man som jeg både føntørre det og bruger fladjern.

Jeg bruger altid denne olie fra MOROCCANOIL i mit hår efter vask – hvis jeg ikke gør det, så minder det mest af alt om en gang udtørret hø! Jeg bruger blot en lille klat olie, som jeg lige gnider i mine håndflader inden jeg fordeler det i det FUGTIGE hård. Det giver den flotteste glød og får håret til at virke meget mere sundt og mindre tørt.

Jeg har brugt den i mange år, og gennem tiden har jeg prøvet andre og lidt billigere mærker, men det er bare IKKE DET SAMME. Denne her er og bliver min favorit – den bedste ever!
»KØBES HER

Hårlak fra MOROCCANOIL er også fantastisk– og den tåler ingen sammenligning med de billige mærker, som jeg brugte i sin tid og iøvrigt brugte ALT FOR MEGET AF!! Hvorfor stoppede ingen mig? Mit hår var så stift at det næsten ville knække ved berøring – og brænde ved meget kort kontakt med et fyrfadslys – og her taler jeg faktisk af bitter erfaring… føj det lugtede på den pub 🙂

Nå men deres hårlak er virkelig god, og den virker også varmebeskyttende når man bruger fladjern eller krøllejern på den. F.eks. hvis man vil lave krøl/fald i håret, så sprøjter man blot lidt i det tørre hår. Derefter laver man fald med sit fladjern eller krøllejern – sprøjt til sidst med lidt lak igen!
»KØBES HER

IMG_4780

foto (3)Indeholder affiliate link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie outfit