Den NEMME kage...

Skal vi snappe?

FullSizeRender(3)

Besse-mor er ved at lære det…

Man føler mig voldsom gammel og total bagud på det der teknologi, når man må spørge sine 8/10 år yngre svigerinder til råds om SnapChat – og de ender med at sidde og guide og forklare mig det – fuldstændig som når min mor spørger mig om hjælp til hendes iPhone…
I KNOW, jeg ikke er helt ung mere – men når min kære farmor på 86år kan finde ud af Facebook, så kan og skal jeg altså også kunne finde ud af SnapChat – BASTA BUM!

Jeg har sat mig lidt ind i sagerne, og allerede formået at ligge samme billede op 3 gange og sende til kontakter som egentlig ikke er der – ja, ja, alt har en begyndelse – og man bliver jo ikke godt til noget, hvis man ikke øver sig… Sådan siger jeg til sønnem min, og det må jeg også lige huske mig selv på undervejs 🙂

FEEL FREE TO FOLLOW
Hvis i vil følge lidt med i min jomfru-snaptur, så skal i være meget velkommen. Jeg tror nok jeg hedder louisevorre2 – noget siger mig, at jeg har flere profiler, aner bare ikke hvad de hedder 🙂

Jeg synes det er nærmest umuligt at søge og finde nogen at følge derinde – i skal være velkommen til at skrive jeres SNAP navn i kommentarfeltet.

FullSizeRender(2)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den NEMME kage...