Sort/ hvid – høj/lav??

Dagen derpå

IMG_5465

Sådan der menuen altså ud dagen derpå for mig. Knækbrød eller rundstykker med smør og ost, gør underværker, når jeg har været ude og svingedanseskoene og fået en drink eller 2 for meget… Hvilket jeg gjorde i går, da jeg var til min venindes mands fødselsdag, god aften i øvrigt!
Fødselsdagen  blev holdt på et diskotek, så der var ligesom lagt op til alt andet end en stille og rolig aften – og stille blev den bestemt heller ikke.

Som jeg tidligere har nævnt, så træner jeg i Loop 2 gange om ugen, og jeg rigtig glad for det. Men selvom det er nemt og hurtig at træne deroppe, så kunne jeg nogle gange godt have lyst til, at forbrænde lidt ekstra kcal uden nødvendigvis at skulle ud af hjemmet, altså ikke på bekostning af træning i centeret, men mere som supplement dertil. f.eks lige nu hvor jeg sidder her og træner over alt det skidt jeg har indtaget, så kunne det da være en smule sejt, at kunne gøre som Frank og Claire Underwood (House Of Cards) og tage en seriøs rotur på en romaskine derhjemme i stuen, mens tv eller radioen underholder.
FullSizeRender (3)
Jeg er sikker på at kæresten vil lade det være valgfrit for mig at købe sådan en, men det vil ikke være uden bemærkninger omkring den motionscykel jeg tidligere har købt, uden at bruge… Men det her er jo nogen andet, ik 🙂
Jeg må nøjes med at pleje mine tømmermænd på sofaen…
God søndag derude 🙂

 

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort/ hvid – høj/lav??